en god motivasjon til treningen

 

//sponset innleggSom jeg nevnte i innlegget om målene for 2016, ønsket jeg å være flink når det kom til trening. Det er ingen tvil om at det til tider kan være vanskelig å komme i gang, enten det gjelder å dra seg ut på løpetur eller komme seg til treningssenteret. En fin motivasjon for å komme i gang med treningen for meg er nytt treningstøy og nytt treningstilbehør. Det finnes utrolig mye fint treningstøy i butikkene om dagen - absolutt verdt å sjekke ut. Jeg er helt forelsket i tightsene ovenfor, så de er jeg nødt til å bestille meg om ikke så alt for lenge. 

Treningsutstyret ovenfor er hentet fra Miinto, Get Inspired og Zalando - de har utrolig mye fint treningsutstyr inne. I tillegg er det noe for enhver smak, enten du liker treningstøy i freshe farger, eller de litt mer nøytrale. 

En pulsklokke er noe jeg absolutt ønsker å investere i, da jeg har hørt fra mange at dette virkelig gir en boost til motivasjonen. På sidene nevnt ovenfor finner du mange ulike pulsklokker som er verdt å sjekke ut.

Ellers vil jeg igjen tipse dere om rabble.no - en side hvor dere finner kampanjer og rabattkoder til mange nettbutikker, blant annet butikkene nevnt ovenfor. Hva er vel bedre enn å spare noen kroner på netthandlingen? Lykke til med treningen og happy shopping!

skrivebordsbakgrunn for desemberI dag tenkte jeg å dele min skrivebordsbakgrunn for desember. Jeg har hatt den samme bakgrunnen siden august i fjor, og tenkte at det var på tide med en forandring - og hva passer bedre enn en juleinspirert bakgrunn i disse tider. Kanskje fortsetter jeg å lage nye hver måned om det faller i smak. Om dere også ønsker å bruke bakgrunnen, finner dere den HER.

litt julepynt-inspirasjon

//sponset innlegg


En stor del av julen handler om pynting for min del. De siste årene har jeg byttet ut den røde julepynten, med julepynt i sølv, gull og kobber - jeg elsker det! Ovenfor har jeg funnet frem noen av mine favoritter når det kommer til julepynt fra Ellos, Room21 og Scandinavian Design Center. Ved å trykke på butikknavnene vil du få opp hvilke rabatter rabble har i de forskjellige butikkene. Ved å trykke her vil du få opp alle rabattene rabble har akkurat nå. 

Julepynt er også den perfekte julegaven. Rabble har opprettet en egen kategori hvor du finner julegavetips til alle. Her finnes det både tips og ideer til julegaver - absolutt noe jeg ville sjekket ut om du er usikker på hva du skal gi i julegave. På denne siden finner du også rabatter og tilbud som gjør handlingen litt billigere. 

julegavetips til mor

Clarins gentle refiner HER - Clarins cleansing milk HER - Holzweiler skjerf HER - Marmorfat HER - Voluspa duftlys HER - Lyshus fra Kähler HER - Kähler vase HER - Malene Birger toalettmappe HER - Kopp fra Arne Jacobsen HER - Såpe HER - Clean parfyme HER


 

JULEGAVETIPS TIL MOR

Vi er i desember måned, og tiden for å gjøre ferdig julegavehandlingen nærmer seg. Det er ikke alltid like enkelt å finne en passende julegave - så i dag valgte jeg å dele mine julegavetips til mor. I tillegg til hva jeg har satt sammen ovenfor er pysj, kjøkkenredskaper, fotpleie og bøker også passende. Det viktigste er uansett ikke hva du gir - det er tanken som teller. Likevel er det utrolig gøy å finne den perfekte julegaven du vet personen vil sette ekstra stor pris på. Lykke til med handlingen!

black friday and cyber monday

 

//sponset innlegg


Selv om Black Friday er over er det fortsatt gode tilbud i mange nettbutikker. I morgen er det Cyber Monday - en perfekt dag til å spare noen kroner på julegavehandlingen. I tillegg er det flotte muligheter til å kjøpe noe til seg selv. Kanskje er favoritt-sminkeproduktet eller skoene du har siklet etter på tilbud. På disse nettsidene finner dere også mange produkter det kun er mulig å få kjøpt i nettbutikker. Jeg har hvertfall benyttet meg av tilbudene som har vært denne helgen, og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene. 

Ovenfor ser dere mine favoritter fra feelunique, nike, nordicfeel og douglas - trykk på lenkene for å få opp hvilke tilbud de har. På disse nettsidene er det gode rabatter og tilbud, som jeg anbefaler dere å sjekke ut. Om dere sjekker ut rabble.no vil dere også finne rabatter og kampanjer på andre nettsider - enten det gjelder husholdningsartikler, sminke, klær eller reiser. På rabble.no finner dere rabatter hele året, slik at det alltid er penger å spare. Ved å trykke på bildet ovenfor vil dere få en oversikt over alle tilbudene på rabble.no. Happy shopping!

julegavetips til venninne
Tøfler HER - Duftlys HER - Kimono HER - Marmor deksel HER - Peel Off Mask HER - Anastasia Dip Brow Pomade HER - Essie neglakk HER - Emma S. gavesett HER

Julen nærmer seg, og jeg regner med at mange allerede er i gang med julegavehandlingen. Selv synes jeg handlingen kan være svært vanskelig og jeg har derfor laget en kollasj med noen tips til dere som kanskje sliter med det samme. I kollasjen ovenfor er det julegavetips til en venninne, til veldig fine priser. Jeg hadde blitt utrolig glad for tingene ovenfor, og jeg regner med at mange andre også hadde blitt det. Alle produktene har jeg funnet på nettet, men jeg vet at dere får tak i disse i butikkene også. Lykke til med handlingen!

grunner til å like høsten


//weheartit

- FARGENE -

Det er ingen tvil om at høsten byr på mange flotte farger. Trær og busker går fra grønt til å bli fargerikt i oransje, gult og rødt. Love it!

- KLÆR -

Som jeg har nevnt flere ganger elsker jeg høstmoten med store skjerf og varme strikkegensere. I tillegg elsker jeg fargene man ofte kler seg i; brunt, grått, svart og hvitt. 

- FYRE I PEISEN -

Det er ikke mye som er koseligere enn å fyre opp i peisen og lese en bok mens man nyter varmen. Ikke bare gir flammene varme, men jeg synes det gjør mye med stemningen også.

- KAKAO, TE OG KAFFE -

Er det en ting jeg elsker er det varm drikke; kakao, kaffe og te. Selvom jeg drikker kaffe året rundt, er høsten tiden hvor jeg gjerne drikker alt for mange kopper om dagen. I tillegg elsker jeg å varme meg drikke og ta med meg om jeg skal noe sted. 


//weheartit

- MØRKET - 

Selvom den lyse tiden alltid vil bli min favoritt, synes jeg det er koselig når mørket kommer. Jeg elsker å jogge i mørket, og gleder meg masse til å kunne gjøre det. 

- TENNE LYS -

Å tenne lys er kanskje favoritt-tingen å gjøre om høsten, og da spesielt duftlys. Lysene fra Voluspa og Yankee Candle er mine absolutte favoritter, og jeg er nødt til å kjøpe meg noen flere. 

- SERIER OG FILMER -

Jeg regner med at de fleste får dårlig samvittighet av å sitte inne og se serier midt på sommeren når solen steker - det gjør i hvertfall jeg. Når høsten kommer derimot elsker jeg å krype opp i sengen med varm drikke og pledd for å se favorittserien. 

- LESE -

Jeg har alltid vært glad i å lese, og høsten er den perfekte tiden for litt lesing. Sett deg godt til rette i en god stol, eller i sengen og kos deg! 

 


Hva liker dere best med høsten?

DIY - marble cover

Den siste tiden har marmor vært veldig populært! For en stund siden bestemte jeg meg for å pynte opp macbooken med nettopp dette. Jeg søkte nettet opp og ned etter billige marmordeksler, men ga tilslutt opp jakten. Noen uker senere kom jeg over kontaktplast i marmor fra Søstrene Grene og det var ingen tvil at jeg måtte kjøpe meg det. Prosessen var ganske enkel, men krevde litt tid og nøyaktighet. Hva synes dere?

my favorite apps

I dag tenkte jeg å vise dere mine absolutte apper på min kjære iPhone. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg bruker telefonen mye, men vi vet alle hvor vanskelig det er å legge den fra seg. Sosiale medier er kanskje det jeg bruker telefonen mest til, men jeg bruker den også til å huske på ting og gjøre hverdagen litt enklere og mer oversiktlig. 

 We heart it 

Om dere ikke allerede har en weheartit bruker burde dere virkelig lage en. Her er det utrolig mange inspirerende bilder av alt dere kan tenke dere. Dere kan lett lagre bilder og legge de til i egne mapper for å kunne ha de til senere. Om dere har lyst å følge meg heter jeg Ida Nesby!

 Shazam 

Denne appen er virkelig genial. Hvor mange ganger har det ikke hendt at du hører bra musikk som du ikke aner hva er. Da er det bare å åpne denne appen og la den lytte til sangen.


 

 Pinterest 

Den siste tiden har pinterest virkelig vært en av mine favorittapper. Appen er ganske lik weheartit, men samtidig helt forskjellig. Her finner man inspirerende bilder, inspirerende tekser og inspirerende oppskrifter som man lett kan lagre. Dere kan enkelt følge meg på idaskirbekknesb


 VSCOcam 

Denne appen regner jeg med de fleste av dere har hørt om. Appen fungerer ganske likt som instagram, men jeg føler at den er litt mindre "formell". Her legger jeg ut bilder fra hverdagen min. I tillegg er det en veldig fin app for redigering - absolutt å anbefale. Her heter jeg idanesby

Apple Music

 Dette er teknisk sett ingen app - men jeg er bare nødt til å anbefale dere apple music. Apple music er akkurat det samme som både Wimp og Spotify, men jeg liker denne bedre enn de to andre. Den er veldig oversiktilig med et veldig godt utvalg av sanger.  Dubsmash 

Litt latter i hverdagen har aldri skadet! Dubsmash er absolutt en app jeg anbefaler alle å installere på mobilen sin. Det er ikke mye som er morsommere enn å få artige dubsmash videoer av vennene sine!

What to do on a Sunday


//weheartit

- TREN -

Det å avslutte uken med en treningsøkt er å anbefale. Knytt på deg joggeskoene, skru opp musikken og dra på en løpetur i naturen. Helt perfekt å gjøre på en søndag hvor ingenting annet skjer. 

- SEN MORGEN -

Skru av vekkerklokken og våkn av deg selv. Lag deg en kopp varm te eller kaffe som du nyter i sengen med din favorittserie eller en god bok. 

- MØT VENNER -

Finn på noe sammen med en god venn og gjør noe gøy. Dra på kafé, gåtur eller bare finn på noe hos en av dere. Stell i stand noe snacks og kos dere.

- PLEI DEG SELV -

Det finnes ingen bedre dag en søndager å pleie seg litt ekstra. Ta et langt bad, bruk en god skrubb, ta på ansiktmaske og slapp av. I tillegg kan du tenne noen lys og sette deg tilbake med noe godt å drikke sammen med med et magasin, en serie eller en god bok.

//weheartit

- PLANLEGG -

Søndagene mine går alltid til planlegging av den kommende uken. Jeg har ansvar for mathandlingen hjemme og på søndager setter jeg meg alltid ned for å finne middagene for den kommende uken og skriver handleliste. En liten treningsplan pleier jeg å føre opp, i tillegg til blogginnlegg. 

- RYDD OG VASK -

Ta frem støvsugeren og vaskebøtta og "shine up" rommet ditt. Skift sengetøy, rydd i skuffer og tørk støv. Å rydde klesskapet kan også være en lur ting å gjøre på søndager hvor du har litt god tid. Plutselig finner du plagg du har glemt eller tror du har mistet. Pass også på å gi bort eller kast plagg som ikke brukes og som bare tar opp ekstra plass i garderoben. Kanskje finner du også nye ideer til antrekk den kommende uken!

- GÅ UT -

Pakk sekken med noe godt å spise og drikke, skru på favorittmusikken og gå deg en tur i nærområdet. Kanskje du kan gå til en topp du aldri har besøkt tidligere, eller dra en tur ut i skogen. Dette er definitivt noe jeg skal gjøre når neste mulighet byr seg. 

 - INSPIRASJON -

En av mine favoritt-ting å gjøre på søndager er å hente inspirasjon. Jeg blar gjerne side opp og side ned på weheartit, tumblr og pinterest for å få litt inspirasjon til blogginnlegg, men også andre ting. Kanskje det er inspirerende bilder av treningsøvelser som får deg til å komme deg ut av døra på en treningsøkt.

- LAG MAT -

Finn fram en oppskrit på en rett du har hatt lyst til å prøve ut. Kos deg med matlagingen og imponer venner og familie med noe ordentlig godt. 

 

Tips til en bedre blogg

- Bilder. Når jeg leser et innlegg på en blogg, MÅ det alltid være bilder i innlegget. Det er greit med Web-cam bilder en gang i blant, men prøv å ha flest mulig bilder med bra kvalitet.

- Skriv på bokmål. Selv, hater jeg å lese blogger som skriver på dialekt. Nesten helt umulig å fortså. Bloggen ser også ryddigere ut, etter min mening, når man skriver på bokmål!

- Ikke bruk smilefjes. Jeg går ut av en blogg med en gang jeg ser en setning som denne; "Nå skal jeg til Mina <3<3:):D, hun er suuupersøt, azz. Love you Mina, diigger deg <3<3<3:):D"

- Design. Jeg mener at designet har ekstremt mye å si. Selv liker jeg ryddige design, med lite farger. Går ut av bloggen med en gang om skriften er neon blå, bakgrunnen er gul og alt sammen er masse farger. Hold deg til et ryddig design, med lite farger.

- Bilder med kvalitet. Dette er en viktig del av bloggen. Bildene skal være i god kvalitet. Du trenger ikke å ha en fotoblogg for å ta bilder med et ordentlig kamera. Mobilbilder er selvfølgelig greit, de fleste mobilkamera har relativt god kvalitet!


- Oppdater. Er desverre ikke særlig flink på denne fronten, men jeg mener at en blogg som ønsker lesere skal oppdatere ofte. Det er ikke noe poeng å ha et dagsinnlegg hver dag der du "oppsummerer" dagen din.

- Ta nye bilder. Poenget her er at du ikke skal bruke arkiv bilder. Det er ikke mange som synes det er gøy å se samme bilde i flere innlegg.

- Blogg variert. Det er ikke så veldig gøy å lese en blogg som skriver om det samme hele tiden.

- Lite skrivefeil. Dette er den tingen som kanskje er viktigst. Mye skrivefeil kan virkelig ødelegge en blogg. Bloggen blir med en gang mye mer "uryddig" når bloggen har mye skrivefeil!

Har du noen tips?Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits