beauty favorites of the moment

I dag tenkte jeg å vise dere mine skjønnhets-favoritter for øyeblikket. Jeg tror alle produktene er nevnt tidligere, men her kommer de altså i et samlet innlegg. Jeg elsker å prøve ut nye produkter, så favorittene endrer seg stadig. Enkelte av disse produktene har jeg brukt i flere år, og noen er relativt nye. 


 

- CLARINS BE LONG MASCARA - 

Min absolutte favoritt-mascara som jeg har brukt i flere år. Vippene blir veldig lange og separerte, noe som er veldig viktig for meg når det kommer til mascara. I tillegg drysser den svært lite, noe som også er svært bra. Holdbarheten er også veldig bra, og jeg har ikke annet enn positive ting å si om denne mascaraen.

- ANASTASIA DIPBROW POMADE - 

Øyenbrynsproduktet jeg er blitt helt avhengig av! Skyggen holder absolutt hele dagen, og er like fin fra du legger den på, til du vasker ansiktet på kvelden. I tillegg holder den brynene på plass, noe som ikke er noe annet enn et stort pluss. 

- O.P.I NAIL LACQUER -

Disse neglelakkene er stort sett de eneste jeg bruker om dagen. Den lyse i fargen "bubble bath", har jeg brukt i snart to år - og den er en svært stor favoritt. Den svarte, i fargen "my gondola or yours", fikk jeg til jul, og dette er den eneste lakken som har vært å finne på neglene mine den siste tiden. Jeg elsker varigheten og kvaliteten på disse lakkene - anbefales virkelig. 


my gondola or yours?Er det en ting jeg er avhengig av, er det neglelakk. Jeg har på neglelakk til enhver tid - alt fra svart til lys rosa.Denne svarte neglelakken fra O.P.I har vært min favoritt siden jeg fikk den til jul. En svart neglelakk går til absolutt alt, uansett anledning. Neglelakkene fra O.P.I anbefales på det sterkeste da de tørker svært fort, i tillegg til å holde svært lenge. Et annet stort pluss er at du kan bygge opp fargen akkurat slik du ønsker. Selv om prisen er litt stiv for en neglelakk er den absolutt å anbefale, da lakken holder veldig lenge. Neglelakken heter My gondola or yours?

anastasia dipbrow pomade

I dag tenkte jeg å anbefale mitt favoritt-sminkeprodukt - nemlig Anastasia dipbrow pomade. De siste årene har jeg brukt et brow kit fra Gosh - et sett jeg har vært veldig fornøyd med. Likevel er Anastasia dipbrow pomade min nye favoritt. Produktet er vannfast og holder absolutt hele dagen, har enda ikke hatt behov for å friske opp fargen i løpet av dagen. Produktet er kremete og svært enkelt å jobbe med. Et pluss er at det også kan brukes som eyeliner - to i en! Resultatet blir også veldig naturlig, noe som er veldig viktig for meg. 

Jeg bruker dipbrow pomade i fargen taupe - en farge som passer bra til meg. Anastasia dipbrow pomade fåes blant annet kjøpt Fredrik & Louisa, Kicks og Coverbrands. 


pamper yourselfSøndager - min favoritt-dag, hadde det ikke vært for all skolearbeidet jeg må jobbe med. Likevel velger jeg alltid å sette av litt ekstra tid til blant annet ansiktsmaske og lakking av negler. I hektiske perioder er det utrolig viktig å slappe av, og hva er bedre enn å bruke litt ekstra tid på seg selv. Tenn lys, påfør ansiktsmaske og slapp av. Så fort skolearbeidet og treningen er gjort, er det akkurat dette som er planen i dag. Det er siste innspurt før ferien og de siste karakterene skal settes. Det er kun seks dager på skolen igjen før jeg kan ta en etterlengtet ferie. Ha en flott søndag alle sammen!

mitt beste tips for fin hud


Jeg nevnte ansiktsmasken fra JorgObé i mine favoritter fra oktober. I dag tenkte jeg å komme meg en liten anbefaling av et av mine favorittprodukter. Ansiktsmasken fra JorgObé er virkelig noe jeg anbefaler dere alle å teste ut. Masken bidrar til å fjerne kviser og hudormer, samt at den renser porene og matter ned fet hud. Masken passer godt for de som sliter med fet hud, fet T-sone og sorte prikker. For best mulig resultat er det anbefalt å bruke masken regelmessig. Huden føles veldig myk etter påføring, og en ser godt at sorte prikker forsvinner fra huden. Det kan være litt vondt å dra av masken, men ved å smøre et ganske tykt lag over huden vil det bli enklere å dra den av. 

De første gangene du bruker ansiktsmasken kan du oppleve å få noen få urenheter - men dette viser bare at masken har hatt effekt. Om man bruker masken regelmessig, mellom 1-2 ganger i uken vil masken fjerne nåværende og fremtidige hudormer. Dette er absolutt et produkt dere er nødt til å teste ut om dere sliter med urenheter. Masken kan dere på kjøpt på Vita Exclusive og andre nettbutikker til en grei pris.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

verdens beste
I dag er jeg nødt til å dele min favoritt-mascara med dere. Denne mascaraen fra Clarins har den siste uken blitt min nye favoritt. Jeg kjøpte den i starten av året, men det er først nå jeg har begynt å bruke den. Mascaraen var en del av en gavepakning Clarins solgte før jul i fjor. Be Long Mascara fra Clarins er helt klart en av de beste mascaraene jeg har prøvd. Vippene blir utrolig lange og separerte, noe som er svært viktig for meg når det gjelder mascara. I tillegg drysser den svært lite, og  den holder hele dagen. Designet på mascaraen er også veldig fint, noe som er et stort pluss for min del. Hva er deres favoritt-mascara? 

mine favoritt-neglelakker
Neglelakk er en ting jeg ikke klarer meg uten. Jeg hater hvordan neglene mine ser ut uten et strøk med lakk. I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine absolutte favoritter når det kommer til neglelakk. Mine go to merker er Essie og O.P.I - og dette fordi lakkene sitter veldig lenge, i tillegg til at de tørker svært fort. 

Med tanke på at lakkene ovenfor er typiske sommerfarger er jeg nødt til å skaffe meg et par som passer bedre til tiden vi går i møte nå. Har dere noen favorittmerker eller farger?Essie - "Fiji"

O.P.I - "Bubble bath"

Essie - "Decadent dish"

Chloé Eau De Parfum

Om dere er på jakt etter en ny parfyme, må dere bare kjøpe denne fra Chloé - den er lukter så utrolig godt. Den har en ganske sommerlig og frisk lukt, men likevel lukter den søtt. Fungerer like godt på høsten og vinteren, som på sommeren. I tillegg er den svært drøy i bruk, noe som er viktig da man velger å legge litt penger i den. Anbefales på det sterkeste. 

Maybeauty face mask

//Sponset innlegg

 

I samarbeid med maybeauty.no har jeg vært så heldig å få teste ut deres ansiktsmaske. Jeg fikk en pakke i posten som inneholdt fem pakker med ansiktsmaske samt en pensel å påføre produktet med. Masken skal påføres på et rent og tørt ansikt - det er viktig at den ikke blir påført på øyenbrynene da den kan fjerne ansiktshår. Masken skal deretter tørke i 30-45 minutter, og deretter skal den tas av - etter at du har tatt av masken kan det være lurt å vaske ansiktet med varmt vann. 

Selvom det var ganske ubehagelig å fjerne masken, var det verdt det på grunn av resultatene. Jeg så tydelig at de svarte prikkene jeg har på nesen og på haken ble dratt av, i tillegg til at huden min kjentes svært myk og ren ut. Jeg opplevde også litt rødhet enkelte steder på kinnet, men det forsvant etter omtrent tretti minutter.  Absolutt et produkt jeg anbefaler dere å teste ut. Om dere ønsker å teste ut dette produktet kan dere bruke koden nesbyfacemask30 for å få 30% rabatt på alle Face Mask pakkene, eller trykke her.

en stor favoritt


I dette innlegget tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere om en produkt som har vært en livredder for meg og huden min det siste året. Dette produktet bruker jeg hver eneste kveld for å få bort siste rest av sminken som ikke har gått bort etter at jeg har vasket ansiktet. Det er utrolig hvor mye som sitter igjen på huden - selv etter at du har vasket den.

Min favoritt det siste året har vært Garnier Micellar Cleansing Water - en søt rosa flaske som gjør underverker for min hudrutine. Produktet kan man få tak i hos de fleste dagligvarer og i de forskjellige kjedebutikkene som H&M, Cubus og Lindex.

Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits