places i want to visit


ROMA

Er det et sted jeg lengter tilbake til, er det Roma. Roma er en av de vakreste byene jeg har besøkt, både når det kommer til menneskene og arkitekturen. Overalt er man omringet av vakre bygg og fantastisk arkitektur. I tillegg er mye av historien til byen svært spennende. 

Å se i Roma: Peterskirken, det sixtinske kapell, Colosseum, Forum Romanum, Vatikanstaten, Fontana di Trevi, Pantheon, Spansketrappen og Viktor Emanuel II-monumentet.

PARIS

Paris ser jo bare helt fantastisk ut! Jeg har aldri vært i Frankrike, men jeg har utrolig lyst å reise dit, og da særlig til Paris. Jeg elsker det franske språket og har planer om å lære meg det i nærmeste fremtid. I tillegg sier alle at Paris er en helt fantastisk by. 

Å se i Paris: Champs-Élysées, Eiffeltårnet, Notre-Dame, Panthéon, Place de la Concorde, Sacré Coeur, Triumfbuen, Versaillespalasset og The Louvre


NEW YORK

Hvem drømmer vel ikke om å reise til New York? Dette har vært et av mine drømmereisemål i mange år. Etter å ha sett serier som "gossip girl" og "the carrie diaries" har jeg blitt fullstendig oppslukt i denne byen. Ikke bare er det mye å se på, men shoppingen skal også være veldig bra - noe jeg setter stor pris. Hva er vel en storbyferie uten litt shopping?

Å se i New York: Empire State Building, Central Park, frihetsgudinnen, Metropolitan Museum of Art, Rockefeller Center, Times Square og Brooklyn Bridge.


MALDIVENE

Se på dette stedet alle sammen - hvor fantastisk ser ikke dette ut. Det krystallblå vannet og det frodige landskapet ser virkelig helt fantastisk ut. Jeg elsker alt som har med varme, sol og sommer å gjøre, så dette stedet er helt perfekt for meg. I tillegg ser alt så fredelig og rolig ut - noe så godt!


LONDON

Denne byen har jeg besøkt to ganger, men jeg lengter fortsatt tilbake. London har utrolig mye å by på; fantastiske severdigheter og god shopping. Nå har jeg opplevd London på sommeren og høsten, så det jeg mangler er å oppleve byen i juletiden. Jul i London høres helt fantastisk ut - byen er pyntet i vakre lys og butikkene har satt frem sine fineste utstillinger. London er en by jeg anbefaler alle å oppleve!

Å se i London: Big Ben, Tower Bridge, Buckingham Palace, London Eye, Oxford Street, Regent Street, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Hyde Park, Piccadilly Circus, King`s Cross stasjon og Covent Garden. 

//alle bilder fra weheartit

tb spain


Ettersom vi kommer nærmere og nærmere vinteren, innser jeg hvor mye jeg savner sommeren - og da spesielt Spania, hvor jeg var i år. Late dager på stranden, fantastisk vær, nye opplevelser, god mat og godt selskap! Heldigvis har jeg mange bilder å se tilbake på, eller drømme meg bort i. Vi vet alle at tiden flyr, og plutselig står sommeren for tur igjen - jeg gleder meg!Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits