new in - sweater

new in - dress


Fra nelly HER
 

pamsy malene birgerSe på det fine dekselet mitt! Jeg var så heldig å få dette dekselet i julegave, men det er først nå jeg har begynt å bruke det - hvorfor ikke tidligere, aner jeg ikke. Jeg elsker å pynte opp iphonen med nye deksler og jeg skulle gjerne hatt enda flere deksler i samlingen min. Dette dekselet er fra Malene Birger og heter Pamsy - dere finner det her!

Har dere forresten sett marmordekslene fra Richmond & Finch - noe så fint! Disse er helt klart på toppen av min ønskeliste for øyeblikket. Ikke nok med at jeg elsker marmor, men fargene på dekslene er utrolig fine. Er det lov å si perfeksjon av iphonedeksler? 

new in - dress


Se på denne fine kjolen jeg kjøpte her om dagen. Med en gang jeg så den på instagram, bestemte jeg meg for at den måtte bli min. Den siste tiden har jeg fått sansen for lengre kjoler med lange armer, akkurat slik som denne. I tillegg er fargene og mønsteret noe jeg ikke har mye av fra før - litt missoni inspirert; et merke jeg har fått ekstra sansen for de siste månedene. . Kjolen kostet 399,- på lindex. 

day birger et mikkelsen

Mitt nyeste tilskudd i veskesamlingen. Jeg har lenge lett etter en veske med god plass, slik at jeg fint kunne bruke den på skolen. Da jeg kom over vesken fra Day Birger et Mikkelsen på fredag, var det ingen tvil om at den skulle bli min. Vesken var i tillegg på salg, noe som passet perfekt. Størrelsen er også helt perfekt - passer godt både til skole, reiser og overnattinger. Fargen går til absolutt alt - altså den perfekte hverdagsvesken. Prisen er heller ingenting å klage over. 

new in - ponchoSe på den fine ponchoen min! Helt siden september har jeg vært på jakt etter en enkel, men samtid fin poncho - helst i en nøytral farge. For omtrent en og en halv uke siden kom jeg over ponchoen ovenfor. Ikke nok med at den var akkurat slik jeg ville ha den, var den også veldig billig. I tillegg var den veldig varm, noe som overraket meg positivt. Jeg har sett en del på ponchoene fra Holzweiler den siste tiden, men med tanke på prisen valgte jeg å kjøpe en billigere i første omgang for å se hvor mye den blir brukt. Satser på at været blir passende fremover slik at jeg får mulighet til å bruke den. Ønsker dere alle en super mandag videre!

new in - iphone 6s


Ååååhh så godt det er med ny mobil! Jeg har gått rundt med en svært knust iphone i rundt en måned etter at jeg hadde et lite fall på sykkel tidligere denne høsten, *ops*. Nå var det på tide med et bytte, og jeg valgte å kjøpe den nye iphone 6s. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! En stor hverdagslykke for min del. Jeg valgte å bestille i gull, i og med at jeg ønsket litt variasjon fra min gamle som var i sølv - og den er så fin! Nå gjenstår det bare å bestille flere deksler, og beskyttelsesglass slik at jeg unngår at den blir ødelagt!

new in - marble

//Sponset produkt

Se så fin macbooken min har blitt - og se på det fine dekselet til iphonen! Jeg var så heldig å motta både skin til macbook og iphonedeksel fra caseapp. Som noen av dere kanskje har sett har jeg tidligere brukt kontaktplast på macbooken, men dette sitter så mye finere og bedre! Jeg er utrolig fornøyd med begge produktene, og jeg anbefaler dere å bestille både skin og iphonedeksel fra caseapp. Om dere ønsker kan dere bruke egne bilder og tekster til å designe deres helt unike deksel - noe som gjør dekselet veldig personlig. Selv valgte jeg å bruke et ferdigdesinget mønster med tanke på at jeg elsker marmor. 

Om dere ønsker å bestille kan dere bruke rabattkoden IDANESBY20 for 20% på deres bestilling!

min nye almanakk

Hei alle sammen! Jeg beklager fraværet jeg har hatt den siste tiden, men etter at skolen startet har jeg hatt en utrolig stressende hverdag. Jeg merker godt at jeg er i gang med andre året på videregående og forventningene til elevene er høye. Jeg sitter med lekser hver dag jeg kommer hjem fra skolen, gjerne i flere timer. På kvelden trener jeg, og da jeg kommer hjem er det om å gjøre å komme seg tidlig i seng for å gjøre seg klar til en ny skoledag. Nå er det i hvertfall helg, noe jeg setter utrolig stor pris på - den skal nytes!

Uansett; over til hva dette innlegget skulle handle om. I dag mottok jeg endelig almanakken min som jeg bestilte for en liten tid tilbake. Jeg vet virkelig ikke om hverdagen min hadde gått rundt om jeg ikke hadde hatt almanakken min. Jeg skriver opp alt av skolearbeid, trening, reiser og andre ting jeg er nødt til å huske. Almanakkene fra personlig almanakk er absolutt å anbefale. Du kan selv velge hvordan den skal se ut; forsiden, baksiden og innsiden - i tillegg til at den ikke koster mye. 
 

New in - LondonOvenfor ser dere et lite utvalg av det jeg kjøpte i London. Jeg er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte, og jeg har allerede brukt mye av det jeg har kjøpt. Kjøpte en del småting, som sminke og renseprodukter som jeg tenker å vise i et annet innlegg om det høres interessant ut. Om dere lurer på hvor plaggene er fra, eller priser er det bare å legge igjen en kommentar. Vi snakkes!

 

New Balance 373

Disse skjønnhetene fikk jeg med meg hjem fra London! Jeg har lett etter de perfekte hverdagsskoene en stund nå, og skoene fra New Balance har streifet tankene mine når det kom til hvillke sko som kunne være de perfekte. Da jeg så denne modellen i London var jeg bare nødt til å kjøpe de. Dessverre fikk jeg med meg feil størrelse hjem - men jeg har valgt å bruke de allikevel i og med at de sitter utrolig godt på foten. 


Modellen heter New Balance 373 og du finner de her! Jeg synes fargekombinasjonen er utrolig fin, og skoene går til nesten alt! 
innkjøp den siste tiden

//Carlings

//H&M

//Ebay

//Ebay

Her har dere mine innkjøp fra den siste tiden. Buksen og kjolen fra H&M kjøpte jeg i Oslo, og de to playsuitene fra ebay bestilte jeg i mai. Vil absolutt anbefale å handle klær fra ebay, da det er veldig billig - bare pass ekstra på når det kommer til størrelser og selger. Ha en super dag videre alle sammen - vi snakkes!

my new playsuit

Se på denne utrolig fine playsuiten - så enkel og så fin. Da jeg fikk øye på den på ebay var jeg bare nødt til å bestille den med en gang, og i og med at den kun kostet 50 kroner var ikke det noe å si på heller. Gleder meg masse til å bruke denne i sommer sammen med bleket hår og solbrun hud.

Du finner playsuiten her


Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobs - Classic Q Wingman


Fra m.a.s, 1400,-

Innkjøp fra den siste tiden

Hei! Tenkte bare å vise dere noen innkjøp fra tiden jeg ikke har blogget. Har kjøpt mye mer enn det som vises her, men mye ligger på vask. Endte derfor opp med å vise dere noen få ting. Tror alt fra dette innlegget ble kjøpt på salg, så prisene var ikke så ille.Parfymesett fra Skin tonic


Tynn dunjakke fra neo noir

Crop top fra bikbok

HVA SYNES DERE?

New in: dress

Hei igjen! Da var denne skoleuken ferdig! Selvom det var kjipt å starte så tidlig er det godt å tenke på at det allerede er helg. Har vært kjempetrøtt hele skoledagen, så det var rimelig godt å komme hjem for å få slappet av litt. Har egentlig ikke noen planer denne helgen, så jeg satser på å få samlet opp litt krefter til skoleuken som kommer.

Men nå til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. I går fikk jeg nemlig en kjole jeg bestilte i julen i posten. Leveringstiden var veldig kort, så jeg ble ganske overrasket da jeg så at den kom i posten etter kun noen dager. Slenger med noen mobilbilder av den nå, så får vi se om det kommer noen bedre bilder i løpet av helgen!

Acne Canada Wool ScarfÅåååååh endelig er det mitt! Har ønsket meg dette skjerfet superlenge nå og ble superglad da jeg fikk det i bursdagsgave.

Vet at det finnes utrolig mange skjerf som ligner, men for meg er dette skjerfet det perfekte skjerfet. Stoffet er herlig og skjerfet er supervarmt. Kommer garantert til å bo i dette skjerfet gjennom hele høsten og vinteren. Skjerfet ble kjøpte på steen og strøm i Oslo og jeg vet at det var et par igjen om noen flere kunne tenke seg det! Jeg er suuuuperfornøyd!!!!

HVA SYNES DERE OM SKJERFET?

Pink macbook
For en liten stund siden bestilte jeg deksel til macen min, og i mens jeg var på fotballcup kom det i posten! Er sykt fornøyd med det, macen ser fantastisk ut. Eneste negative er "dekselet" som er utenpå tastaturet som ikke er til norsk tastatur. Noen knapper har byttet plass, men jeg har allerede vent meg til det. Dekselet utenpå tastaturet kostet i underkant av 6 kroner og dekselet rundt kostet i underkant av 50 kroner - BILLIG!!!

HVA SYNES DERE?

Deborah Lippmann


//Between The Sheets //I Know What Boys Like //Moon Rendezvous

Nye støvler

Holaaa! I dag når jeg kom hjem fra skolen sto disse støvle herlighetene på stuen. Bestilte de i helgen og i dag kom de. Har hatt utrolig lyst på hunter støvler i lang tid og når de kom på salg i helgen måtte jeg bare slå til. Kommer mest sannsynlig til å begynne å bruke støvler mye oftere nå enn før. Perfeksjon av støvler i mine øyne, hahahha! HAR DERE HUNTER?

Nytt skjerf


Nytt skjerf!! Skjerfene fra Becksöndergaard er mine favoritter. Dette er mitt tredje skjerf og det vil garantert bli flere. Modellen heter Z snake bite Classic Navy, og jeg synes fargene og skjerfet er kjempefint!

HAR DU NOEN FAVORITTSKJERF?

Makeuuup
Nye ting fra makeupmekka. Det var supersalg på et par produkter og da slo jeg til! Leppestiftene er kjempefine i fargen og kostene er supermyke - kjempe fornøyd!

HVA SYNES DERE?

Becksøndergaard


Elsker skjerfene fra Becksøndergaard! Denne modellen heter Y-Monster Scarf. Taaakk pappa <3

Innkjøp fra HamarGrå genser fra Vero Moda 99 kr - Burgunder genser fra Bik Bok 100 kr - Bukse fra H&M 199 kr

Var som sagt på Hamar i går. Kjøpte meg ikke så mye, men jeg fant litt. Er utrolig fornøyd med genseren fra Bik Bok, den er syykt fin! Gleder meg masse til å bruke den.

HVA SYNES DERE?

Min almanakk
Fikk en kjempesøt almanakk i bursdagsgave! Har ønsket meg den superlenge og ble kjempeglad når jeg fikk den. Jeg har en middels størrelse og den passer perfekt. Enkel å ta meg seg, men god plass til å skirve på. Den er kjempesøt og utrolig smart. Er allerede blitt mye flinkere til å planlegge. Bestilte den fra personligalmanakk.no!

HAR DU PERSONLIG ALMANAKK?

Style

Da har jeg endelig fått boken min som jeg bestillte for en stund tilbake! Har kun lest en liten del av den, men til nå er den kjempebra. Forstår det meste av engelsken og det er utrolig gode tips i boken. Anbefales!HAR DU LEST BOKEN?

Innkjøp!!

Hei bloggen!!:)

Som dere sikkert vet så var jeg og shoppet litt under elverumsdagene som var:) Dette var det jeg kjøpte;)


1D IPhone deksel fra en bod - 100kr (prutet ned fra 150kr)


Kose shorts fra Cubus - 25,00kr (ord.pris ????)


Annsiktsmaske fra Cubus - 2 for 29,00kr


Define ANTI-FRIZZ  fra Cubus - 99,00kr


NIVEA aqua sensation fra H&M - 2 for 50,00kr (ord. pris 129,00kr)


Sminkeveske fra H&M - 2 for 20,00kr (ord. pris 59,50kr)

I tillegg kjøpte jeg godteri da!!:)

Hva synes dere om innkjøpene?

- Andrea<3

 

Innkjøp 30. April 2012

Fikk handlet meg en god del i dag fra Bik Bok! Som de fleste sikkert vet var det 50% på alle ordinære varer der i dag! Kunne sikkert ha kjøpt enda mer om jeg hadde hatt litt mer tålmodighet. Det var folk overalt og lange, lange køer til kasse og prøverom. Elsker slike salg, spessielt når det gjelder ALLE varer!
Innkjøp 25. April 2012


Shorts// Bik Bok Bikini// H&M Tube topp// Lindex
Nye ringer

Har kjøpt meg tre nye ringer de siste dagene. To av dem fra Cubus og en fra Ebay! Ebay ringen er bare fantastisk. Angrer virkelig ikke et sekund på at jeg brukte 6 kr på den!

Fra CubusFra Cubus
Fra Ebay

Innkjøp 22. Mars 2012

Kremmertorget hadde nyåpning på torsdag og da måtte jeg jo dit en liten tur. Vi har fått en del nye butikker som Kremmerhuset, BikBok, Villa, Carlings og mange flere. Her har dere innkjøpet!


Smykke//Cubus


Spenner//H&M Svamp (?)//H&M


Skilt//Kremmerhuset

 

Hva synes du?Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits