home office//weheartit

Er det noe som har vært i tankene mine lenge, er det skrivepulten på rommet mitt. Jeg bruker utrolig mye tid foran skrivepulten, da det er her jeg gjør alt av skolearbeid. Dessverre er pulten jeg har for øyeblikket halvveis ødelagt, og da jeg ødela arbeidslampen min i helgen startet jakten på en ny skrivepult, samt litt dekor. Ovenfor har jeg satt sammen noen inspirerende bilder av fine "hjemmekontor" - det er utrolig hvor mye inspirerende omgivelser gjør med arbeidslysten! 

Om dere vet om nettbutikker og butikker med fine arbeidspulter, så skrik ut! Ha en fin mandag!

detaljer fra rommet         

Jeg har i mange år vært opptatt av hvordan det ser ut rundt meg, og da spesielt hvordan jeg har det på soverommet mitt. I mange år var det rosa, hvitt og grått som gikk igjen som farger, men de siste månedene har jeg byttet ut mye og erstattet det med detaljer i sølv, gull, svart og grått - og jeg liker det mye bedre.  I tillegg har jeg tatt bort mye fra rommet, noe som har gjort det mye ryddigere. Jeg elsker å se på interiørbilder på nettet og bli inspirert til mitt eget rom. Med tanke på hvor mye tid jeg bruker på rommet synes jeg det er veldig viktig å trives.

Ellers beklager jeg for dårlige oppdateringer de siste dagene. Heldagsprøven i matte er heldigvis ute av verden, i hvert fall til jeg får den tilbake. Det er også svært vanskelig å ta bilder om dagen da jeg kommer hjem fra skolen i tre-tiden, og himmelen allerede begynner å mørke. Heldigvis er det ikke mange dager til lysere tider kommer. Ha en flott torsdag videre!

makeup routine

I dag tenkte jeg å vise dere hvilken sminke jeg bruker til hverdags. I det siste har jeg faktisk droppet det meste av sminke på skolen, men når jeg føler for å pynte meg litt ekstra eller opplever en dårlig "hud-dag" er det disse produktene jeg bruker.


Maybelline Fit Me Foundation: Denne foundationen er min favoritt for øyeblikket. Jeg pleier å blande to farger for å oppnå den perfekte fargen akkurat nå. Den er lett på huden, dekker godt og holder nesten hele dagen - med unntak at jeg blir litt "shiny" utover ettermiddagen.

Maybelline Fit Me Concealer: Denne concealeren har jeg brukt siden jeg startet med sminke. Den er utrolig god, og har veldig bra dekkevne, i tillegg til at den er svært drøy i bruk.

Makeup Mekka Massive 5 XL Volume Mascara: Denne fikk jeg faktisk med i et Det-Nye blad. Den er så god!!! Gir lange, separerte vipper som er et must for meg. Eneste negative med denne er at jeg utover dagen ender opp med å bli litt svart over øynene.

Gosh Brow Kit: Dette øyenbrynssettet har jeg brukt siden julen 2013, noe som vil si at det er utrolig drøyt i bruk. Settet består av tre forskjellige farger, og en Wax Cream som holder brynene på plass hele dagen. En sikker vinner i min sminkemappe!

Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder: Pudderet har jeg i fargen 001 Transparent. Dette har jeg har brukt det gjennom noen år - og jeg er delvis fornøyd med det.  Det matter ned huden godt, men trenger en touch up utover dagen. Vurderer å investere i et litt dyrere pudder neste gang, men dette er et bra pudder til en svært billig penge.

room details

Er det et sted jeg tilbringer mye tid så er det på rommet mitt. I mange år har jeg alltid vært veldig opptatt av hvordan rommet mitt ser ut, men det er først de siste årene at det kanskje har tatt litt av. Uansett hvilke blader jeg leser eller hvilke nettsider jeg er inne på, ser jeg alltid etter nye ideer til hvordan rommet mitt kan se ut. Jeg er nødt til å finne smarte løsninger, i og med at rommet mitt ikke er så utrolig stort.

I dette innlegget tenkte jeg å vise noen detaljer fra rommet mitt. Håper dere liker det!
Dette er helt klart favoritt-duftlyset mitt. Selvom det er et "vinterlys" brenner jeg det året rundt fordi lukten er så utrolig god.Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits