black n white


//weheartit

Inspirasjonsmandag igjen! Vinterferien er over for min del, men det var overraskende greit å komme seg tilbake på skolen igjen. Jeg fikk meg en god natt med søvn, noe som hadde svært mye å si for at første skoledag skulle bli noenlunde grei. Jeg har haugevis av skolearbeid å gjøre denne uken, så her er det bare å henge - ingen mild start for å si det sånn. Heldigvis er det få uker til påskeferien, noe som skal bli veldig godt. Nå skal jeg sette i gang med skolearbeid og matlaging og deretter blir det fotballtrening senere i kveld. Håper dere alle har hatt en flott mandag så langt, og at dere får en fantastisk mandag videre - vi skrives!
 

inspirerende mandag


//weheartit

Hva er vel bedre enn å starte mandagen med en god dose inspirerende bilder? Da var den faste "mandagsspalten" tilbake; et innlegg med inspirerende bilder. Jeg synes slike faste spalter er utrolig gøy å lage, samtidig som man alltid har noe å blogge om. Om dere har ideer til flere faste spalter er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Vi snakkes senere i dag alle sammen!

dagens inspo


//weheartit

Hei alle sammen og god onsdag! Det ble dessverre ingen oppdatering i går da jeg dro til Hamar rett etter skolen. Vi var en tur innom IKEA - min absolutte favorittbutikk! Herregud så inspirert jeg blir til å gjøre noe med rommet mitt. Jeg har en god del planer i hodet for hva jeg skal gjøre, så nå gjelder det bare å gjennomføre de. Som jeg sikkert har nevnt godt over hundre ganger, synes jeg interiør er utrolig gøy - og jeg kan gjerne sitte i flere timer å bla gjennom interiørmagasiner og interiørbilder. Jeg gleder meg veldig mye til å flytte for meg selv å kunne gjøre akkurat det jeg ønsker når det kommer til interiørvalg - det kommer til å bli gøy. 

Nå skal jeg sette i gang med middagen, for så å gjøre litt skolearbeid. I kveld blir det trening og litt rydding - ha en flott onsdag videre alle sammen!

interior//weheartit

For øyeblikket kan jeg ikke vente med å bli ferdig på videregående og flytte for meg selv. Jeg gleder meg utrolig mye til å innrede en egen leilighet, og om noen år, mitt eget hus. Selv om stilen endrer seg er jeg ganske sikker på at den fremtidige leiligheten vil være i lyse farger som hvitt, grått og beige. Det høres helt fjernt ut at jeg om noen år skal flytte for meg selv, men tiden flyr, og plutselig bor jeg et helt annet sted. 

For øyeblikket sitter jeg med en varm kaffekopp i håp om å få i meg litt varme! Kveldens planer er ikke noe annet enn rydding, trening, skolearbeid og avslapping - egentlig en rimelig fullstappet kveld. Tror aldri jeg har hatt så lyst til å gjøre om noe på rommet mitt, så vi får se hva jeg får gjort. God helg - ha en flott fredag videre!

noen endringer, samt litt arbeid//weheartit

Hei alle sammen! Jeg titter en rask tur innom før jeg setter i gang med skolearbeidet som må gjøres til i morgen. Selv om det er første uke på skolen etter ferien, er det mye som skal gjøres. Heldigvis er jeg motivert til å gjøre det bra på skolen og jeg må innrømme at jeg faktisk koser meg litt når jeg jobber - høres veldig rart ut, men slik er det. Ovenfor har jeg satt sammen en liten collage av noen inspirerende bilder fra weheartit. Jeg har begynt å gjøre noen små endringer på rommet mitt og jeg finner utrolig mye inspirasjon på denne siden. I tillegg er det alltid godt å drømme seg bort i flotte bilder med nydelig natur, perfekte hus og fine antrekk. Jeg ønsker dere en super torsdag videre, så snakkes vi senere!

victoria´s secret fashion show 2015

//weheartit

Er det en ting jeg gleder meg til hver eneste desember er det Victoria´s secret fashion show. Jeg elsker å se på de vakre modellene, det flotte undertøyet og ikke minst det fine showet. Modellene er smilende og fulle av selvtillit - noe som gjør utrolig mye med showet. I tillegg er det svært inspirerende å se på alle fargene og de fantastiske kreasjonene. Mine favoritter gjennom årene har helt klart vært Miranda Kerr, Doutzen Kroes og Candice Swanepoel - men jeg beundrer alle modellene. Om ikke dette er inspirasjon til tusen, vet ikke jeg. Om dere ønsker å se showet kan dere gjør det HER!

monday with some inspo//weheartit

God mandag alle sammen! Første skoledag er gjennomført, og jeg er et steg nærmere en etterlengtet juleferie. Jeg gleder meg til en ferie full av avslapping med serier, julefilmer og familietid. Denne uken skal nytes med julebakst, trening og julegavehandling, som jeg dessverre ikke er helt i mål med enda. Jeg har i tillegg to innleveringer som må gjøres ferdig, men jeg regner med at disse blir gjort så fort og effektivt som mulig. Ønsker dere alle en super mandagskveld videre!

hard uke med litt inspirasjon//weheartit

Ny uke, nye muligheter - er det ikke det en sier. Denne uken blir det hard jobbing frem til onsdag da jeg har min siste tentamen dette halvåret. Jeg gleder meg veldig til denne er overstått, da jeg endelig kan slappe av igjen. Selv om jeg har igjen noen innleveringer, er det ingenting i forhold til mattetentamen. Jeg er i hvert fall veldig motivert til å gjøre det bra, og jeg har satt av en del tid til å jobbe med pensum frem til onsdag. Denne høsten har det vært litt opp og ned når det kommer til karakterer, men til våren har jeg satt meg som mål å jobbe enda bedre og jevnere, slik at jeg får de karakterene jeg ønsker og vet jeg har muligheten til å få. Gleder meg allerede!

it`s christmas time


//weheartit

Endelig er vi inne i desember - måneden for min favoritt-høytid. Som jeg gleder meg til å bake flere slag med julebakst, se på adventskalender, høre på julemusikk og komme i ordentlig julestemning. Om tre uker er det også klart for ferie, noe jeg også gleder meg veldig mye til. Desember kommer ikke til å bli noe annet enn en super måned, om jeg ikke skal tenke på skolearbeidet som venter meg i ukene fremover. Ønsker alle en fantastisk desember-måned.  

monday inspiration//weheartit

Tid for den ukentlige mandagsinspirasjonen igjen. Weheartit har bugnet av inspirerende bilder i det siste, og jeg har lagret utrolig mange. Hjelper ikke slike bilder på inspirasjonen, så vet ikke jeg. Ikke bare dukker det opp mange ideer når det gjelder blogginnlegg, men også på interiør- og motefronten. Om dere ønsker å følge meg på weheartit finner dere profilen min HER

wednesday moodboard


Jeg elsker å bruke den lille fritiden jeg har på weheartit. Der finner jeg utrolig mange inspirerende bilder som jeg lagrer på kontoen min, slik at jeg kan se på de senere. Om dere ønsker å følge meg kan dere gjøre det her. Kontoen oppdateres ofte med lyse og inspirerende bilder - alt fra trening til interiør. Om dere har noen inspirerende weheartit-kontoer, kan dere gledelig dele de med meg i kommentarfeltet.  

interior-inspo//weheartit

Er det noe jeg tar meg selv i å gjøre litt for ofte er det å se på inspirerende interiørbilder! Jeg drømmer meg bort i bildene, og planlegger hvordan jeg ønsker å innrede mitt eget hus når den tid kommer. Selvom det er mange år til jeg forhåpentligvis skal kjøpe meg et hus, planlegger jeg ned til hver minste detalj hvordan jeg ønsker at det skal se ut. Bildene hjelper meg også til hvordan jeg vil at rommet mitt skal se ut - noe som er et evig prosjekt - blir aldri fornøyd. Er dere interesserte i interiør?

ut å reise//weheartit

Regner med det er flere enn meg som blir reisesyk når de ser bilder av forskjellige steder rundt omkring i hele verden. Selv lengter jeg etter varme dager og strender - og jeg er vel ikke den eneste. Jeg er heldig som har fått reise så mye som jeg har gjort, men enda vil jeg oppleve mer!

inspiring food


Så mye god mat det finnes! Etter å ha bladd side opp og side ned på weheartit med bilder av mat, har jeg blitt utrolig inspirert på matfronten. Jeg har funnet utrolig mange nye oppskrifter som skal prøves, og jeg har allerede noen jeg har tenkt til å dele med dere. Jeg har alltid vært glad i å lage mat, men det er først det siste året at jeg har prøvd ut nye oppskrifter - noe som er veldig gøy. Har dere noen matfavoritter litt utenom det vanlige å dele?

knits for fall
Når høsten kommer er det tid for å pakke seg inn i store strikkegensere og gode skjerf. Selv elsker jeg å pakke meg inn året rundt, men spesielt om høsten. Ovenfor har jeg satt sammen et knippe av mine favorittbilder når det gjelder høstmote for min del - strikkegensere! Jeg skal helt klart gå til innkjøp av et par strikkegensere denne høsten og vinteren, gjerne med høy hals. Såkalte turtleneck gensere har blitt mine favoritter i det siste - jeg elsker de! Har dere noen favorittplagg for høsten?

bedroominspo//weheartit 

Det er nesten skremmende å tenke over hvor mye tid jeg har brukt på weheartit denne helgen. Masse inspirasjon til både soverommet og fremtidige blogginnlegg har jeg heldigvis klart å hente - det er vel det som er poenget med dette også. Selvom jeg ikke har gjort noe med rommet, håper jeg det ikke er lang tid før det blir noen endringer. Jeg er hvertfall full av ideer og gode løsninger - samt funnet mange møbler og pyntegjenstadner jeg ønsker meg. Hva synes dere?

monday inspo
I dag bestemte jeg meg for å samle opp litt inspirasjon til dere. Jeg synes egentlig det er greit å dele litt ukentlig inspirasjon  - både for min egen skyld og deres. Mandager er uansett en flott dag å samle litt inspirasjon på. Kanskje føler man at mandagen er dagen hvor alt er litt ekstra grått - man står foran fem dager med skole eller jobb. Ellers tenker jeg kanskje å begynne å kategorisere disse inspirasjonsinnleggene litt mer. Altså vil jeg ha et helt innlegg med treningsinspirasjon, matinspirasjon, også videre. Hva tenker dere om en ukentlig oppdatering på inspirasjonsfronten?

sunday inspiration                                                                                                                                 //weheartit

Litt søndagsinspirasjon må til - ikke sant dere? Er det en ting jeg elsker å gjøre på søndager er det nettopp å finne mange inspirerende bilder på weheartit, pinterest og tumblr. I dag har jeg nemlig gok amok på weheartit og brukt alt for mye tid på å se på inspirerende bilder. Nå er jeg klar for å jobbe litt med skolearbeid og deretter skal jeg dra å trene. Ellers regner jeg med å ta en ansiktsmaske og vaske sminkekostene mine - noe som er blitt en fast søndagstradisjon. Ønsker dere en flott søndag videre alle sammen!

inspo//weheartit

Today`s inspiration//Alle bildene er hentet fra weheartit

Sunday inspiration

HVA SYNES DERE?

The perfect room

Todays inspiration


Jeg vet at bloggen min er syyykt kjedelig om dagen. Har null inspirasjon. Dermed vil det bli en del slike innlegg fremover til jeg får tilbake inspirasjonen!

Inspiration #3

Image and video hosting by TinyPic

Inspiration #2

Sweet pink

Sweet pink

 Fikk bare helt plutselig lyst til å lage en collage med masse forskjellige produkter, hehe!

//Forhåndskrevet innlegg

Bedroom inspiration

Åååh! Disse bildene gir meg masse inspirasjon til rommet mitt! Har lyst til å kaste meg på butikken å kjøpe alt jeg ønsker meg til rommet, for så å rydde og ordne masse!

FÅR DU INSPIRASJON AV SLIKE BILDER?

//Weheartit

JustgirlythingsInspiration by meAlle bildene er tatt av meg!

HVA SYNES DERE?

Inspirasjon #1


Before I die

 

HVA ØNSKER DU?

Justgirlythings
Inspirasjon # Sko


Inspirasjon

Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits