wants for february

Grå genser HER - Klokke HER - Deksel HER - Veske HER - Pc-veske HER - Svart genser HER - Body scrub HER - Duftlys HER - Sko HER

Tid for et nytt ønskeliste-innlegg! Selv om det går mot varmere, tviholder jeg fortsatt på tykke strikkegensere og turtlenecks - mine favoritter. Ellers fant jeg disse nydelige skoene fra Nike her om dagen - se på den fargen!! De må bli mine i løpet av våren! Michael Kors vesken står fortsatt høyt på ønskelisten da jeg trenger en liten veske som likevel rommer det mest nødvendige. 

Ellers har jeg tittet en del på klokker i det siste, og for øyeblikket er klokken ovenfor min favoritt - jeg elsker kombinasjonen av gull og sort. I tillegg er dekselet fra Richmond&Finch også noe jeg ønsker meg veldig mye - så fint! Ha en super fredag videre alle sammen.

 

wants for january


Svart genser HER - Grå genser HER - Klokke HER - Duftlys HER - Parfyme HER - Contour Kit HER - Pute HER - Votter HER - Sko HER


Da var det tid for et nytt ønske-innlegg. Selv om det akkurat har vært jul, og jeg har fått utrolig mye fint velger jeg å kjøre på med dette faste innlegget. Gensere er noe jeg har funnet ut at jeg mangler, og derfor har dette vært øverst på listen av ting jeg skal kjøpe meg. Med tanke på vinteren vi har i vente er det gode ullgensere som prioriteres for min del. En ny klokke er også noe jeg ønsker meg om dagen, men dette ønsket blir bare et ønske enn så lenge. Jeg elsker fargekombinasjonen til klokken ovenfor fra Marc by Marc Jacobs - og jeg håper den blir min en vakker dag. 

Duftlys er min besettelse om dagen, og jeg fikk utrolig mange til jul! Dette fra Yankee Candle har jeg faktisk, men det er dessverre snart brent opp. En parfyme og et contour kit står også på ønskelisten. 

Den siste tiden har jeg fått øynene opp for Missoni - de har så mye fint. Jeg var faktisk og tittet på noen av putene i dag, men med en prislapp på to-tusen kroner, er ikke dette kjøpet noe som kommer til å skje med det første. Vottene fra Ugg er også et ønske som må vente, selv om de er veldig fine. 

Oleato skoene fra Sixtyseven er kanskje det som står øverst på listen. Jeg har virkelig behov for et nytt par skoletter, og disse er perfekte. 

mine julegaveønsker

 

//sponset innlegg

Deksel, veske og poncho fra Boozt - Tøfler og kåpe fra Miinto - Hodetelefoner og støvletter fra Zalando - Lykt fra Ellos

Tidligere denne uken blogget jeg om julegavetips til venninner - men i dag skal jeg dele noen av mine julegaveønsker dette året. Produktene ovenfor er hentet fra Boozt, Miinto, Zalando og Ellos - de har så mye fint. Kåpen fra Ganni er helt klart en av mine favoritter - så fin! Tøflene fra Uggs står også høyt på ønskelisten, sammen med støvlettene fra Sixtyseven. 

Ved å trykke på lenkene ovenfor vil dere komme til rabble.no hvor dere kan finne gode rabattkoder. Enten om dere skal handle julegaver eller bare unne dere noe fint kan dere spare noen kroner - noe som kommer godt med i disse førjulstidene. For øyeblikket har rabble.no nesten 2500 koder og lenker til kampanjer på nettet - her finner dere altså rabattkoder for enhver smak. 

wants for novemberGrå kåpe HER - Svart kjole HER - Grå genser HER - Malene Birger deksel HER - Benefit "gimme brow" HER - Grønn kjole HER - Lys brun genser HER - Primeboots HER - Essie "Licorice" HER - Marc By Marc Jacobs armbånd HER - Sixtyseven boots HER


 

Så utrolig mye fint det er i butikkene om dagen. Ovenfor har jeg satt sammen en liten liste av hva jeg ønsker meg for øyeblikket. Nelly har utrolig mange fine kjoler for tiden - og de to ovenfor er mine favoritter. En kåpe har stått høyt på ønskelisten min, men jeg finner aldri den perfekte. Enn så lenge er kåpen ovenfor min favoritt. Garderoben min trenger helt klart noen nye gensere, og de to ovenfor var så fine at jeg vurderer å klikke de hjem så fort som mulig. 

Et nytt øyenbrynsprodukt har jeg lett etter lenge, og jeg har hørt utrolig mye bra om Benefit "gimme brow", så den står høyt på ønskelisten. Jeg elsker mønsteret på dekselet fra Malene Birger - så fint og gjennomført. Armbåndet fra Marc By Marc Jacobs er perfeksjon når det kommer til armbånd - jeg elsker fargekombinasjonen med beige og gull, så fint! En svart neglelakk har jeg planlagt å kjøpe i lang tid, og neglelakkene fra Essie er noen av mine favoritter.

Ellers fant jeg to par sko som jeg er nødt til å skaffe meg i nærmeste fremtid. Primeboots er noe jeg har ønsket meg veldig lenge, men dessverre er de utrolig dyre. Jeg synes de er utrolig fine, og et par støvletter er noe jeg mangler. Skoene fra Sixtyseven er også utrolig fine - de går til absolutt alt. 

 


Jeg er nominert som en av ti bloggere på Saleduck.no, og jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere valgte å stemme på meg. Om dere ønsker å stemme kan dere trykker HER og bla nedover til dere finner bildet av meg. Jeg kommer til å velge ut noen som jeg linker i et blogginnlegg senere - så husk å si ifra om dere stemmer!

october wanties

October wants

//Trykk på bildet for pris på profuktene

Denne måneden fant jeg utrolig mye fint! Flere turtleneck gensere er jeg nødt til å skaffe meg med tanke på at de er mine favorittplagg om høsten. I tillegg elsker jeg pochoer, og jeg har dermed funnet ut at jeg må gå til innkjøp av en poncho. Clutchen fra Malene Birger er også utrolig fin, og den passer perfekt til vesken min. De to veskene er vesker jeg har sett på i lang tid - så fine! 

Pomaden fra Anastasia Beverly Hills er noe jeg planlegger å kjøpe når øyenbrynsproduktet jeg bruker for øyeblikket blir tomt - jeg har hørt så mye bra om den. En svart neglelakk er også noe jeg føler jeg må ha til vinteren. Ellers fant jeg den perfekte "to go" koppen, som jeg bare måtte ta med - gull og striper. Har dere noen ønsker for oktober måned?

wants for fall

Wants for fall

//Trykk på bildet for pris på produktene

Da var det tid for et nytt ønskeliste-innlegg. Høsten nærmer seg og det er på tide å oppdatere garderoben og gjøre seg klar for kjøligere tider. På min ønskeliste har jeg to par sko; et fra New Balance og et fra Nike. Jeg kjøpte et par New Balance sko i London og jeg er helt forelsket i de. Mer behagelige sko skal du lete lenge etter. Et par Nike Roshe Run i hvitt står også høyt på ønskelisten. 
Ellers sikler jeg etter den tynne dunjakken til Parajumpers - så utrolig fin! Vesken fra Michael Kors er absolutt en veske jeg kommer til å kjøpe meg - perfekt størrelse når man bare skal en liten tur ut. En god fuktighetskrem er også viktig når vi nærmer osss kjøligere tider og denne Kiehl`s har jeg hørt veldig mye bra om. En strikket turtleneck genser er også noe jeg skal gå til innkjøp av denne høsten. 
Det å tenne et duftlys om kvelden på høsten er noe jeg elsker - duftlysene fra Voluspa lukter utrolig godt selvom prisen er litt stiv. Koppen med I`en er faktisk noe jeg har ønsket meg en god stund - litt sært, men for en kaffeelsker som meg er denne koppen perfeksjon. 

wants at the moment

Wants

 

Åh så mye fint det er ute i butikkene om dagen. Ovenfor har jeg satt sammen et knippe av mine ønsker for øyeblikket. Vesken fra Malene Birger har jeg ønsket meg alt for lenge, og jeg vurderer å kjøpe den så fort som mulig - så perfekt!! Solbrillene fra Ray Ban i modellen Erika har jeg vært forelsket i siden jeg prøvde de i Spania i sommer.  En ny trekant-bikini står også høyt på ønskelisten i og med at det nærmer seg sommer, og forhåpentligvis litt solingsvær. 
Ellers står også nytt deksel til mobilen, hvit neglelakk, en veske til mac´en, et par sandaler og diverse sommerklær også på listen.
HAR DU NOEN ØNSKER FOR ØYEBLIKKET?

My wishlist for christmas

Tenk at vi allerede er i slutten av november! For min del har ukene (og forsåvidt også månedene) rast avgårde etter sommerferien. Har fått flere spørsmål om jeg kunne vise mine julegaveønsker dette året - og det er selvfølgelig noe jeg kan gjøre. Som dere kanskje ser er det en del dyre ønsker, og jeg forventer ikke å få noe av det i det hele tatt. Dette er ting jeg har ønsket meg i lang tid, så om jeg ikke får noe av det til jul, er jeg sikker på at jeg vil komme til å kjøpe det senere. Acne skjerfene er antagligvis det som står høyest på listen, men dessverre er de utsolgt overalt, så det kan bli en utfordring å få tak i de. Om dere lurer på hvor de forskjellige tingene er i fra, er det bare å trykke på bildet så vil dere få opp en oversikt over hva de forskjellige tingene er og hva de koster!
Wishlist christmas

 

HVA ØNSKER DERE DERE TIL JUL?

Wants til rommetBeklager for at collagen ble såpass lang og liten, men jeg fikk dessverre ikke gjort noe med det. Ovenfor ser dere noe av det jeg ønsker meg til rommet akkurat nå. Er veldig opptatt av å ha det fint på rommet og er stadig på utkikk etter nye ting. Aner ikke hvor alt er i fra, men kan skrive det jeg vet. Lampen er fra Ikea, sengesettet er fra Ikea, den runde puten er fra kremmerhuset og kurven er fra kremmerhuset.

ER DERE OPPTATT AV ROMMET DERES?

Øverst på ønskelista

Wantsnow

Uggs - Ray Ban - Strikka gensere - Dr. denim bukser - Marc By Marc Jacobs klokke - Essie neglelakker - Ting til rommet

HVA ØNSKER DU DEG NÅ?

Topshop shorts

Topshop shorts

 

Hvem elsker vel ikke disse?

I want

LOVEE

 

 

Wants from H&M

Wants fra H&M


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits