sunny monday


//weheartit

Ny uke, nye muligheter, ny inspirasjon. Jeg elsker å sette meg ned noen minutter etter endt skoledag på mandag med weheartit og finne inspirerende bilder å dele med dere før jeg tar fatt på skolearbeid. Solen skinner og det er varmegrader - for en flott mandag. Jeg har på følelsen av at dette kommer til å bli en veldig fin uke. Dagen i dag vil gå til skolearbeid og trening, samt litt avslapping. Jeg har funnet ut at det er ekstremt viktig å kunne slappe litt av når en først har tid! Ellers skjer det ikke mye interessant om dagen. Det nærmer seg påske og skolefri igjen - håper været holder seg som dette da også, da blir det en flott påske. Nå skal jeg sette i gang med skolearbeidet, vi snakkes!

braid & curls
OH, SO CURLY


Hei alle sammen og god onsdag! Jeg elsker å sovne med fletter for så å våkne opp med masse krøller dagen etter - plutselig var håret ordnet på tretti sekunder. I dag var jeg så heldig å starte sent på skolen - planen var dermed å sove en time ekstra, men jeg våknet av meg selv halv sju. Likevel sto jeg ikke opp før halv åtte, noe som var veldig godt. Tiden hjemme brukte jeg på en del skolearbeid, og det ser ut som jeg skal komme i mål med alt av innleveringer og øving til prøver til fredag. Det er helt utrolig hvor mye skolearbeid jeg har denne uken, men det er bare å kommer seg gjennom det! Neste uke blir det heldigvis mindre stress, selv om jeg har flere prøver da også. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og jeg er klar for å sette i gang med matlaging og jobbing. Senere i kveld blir det trening - det skal bli godt! Ellers lagde jeg en veldig god frokostsmoothie i dag som jeg tenker å dele oppskriften på i morgen om det er interessant. Ha en super onsdag videre!

kaffefavoritt
...WITH CINNAMON

Hei alle sammen og god formiddag! Vinterferien er øyeblikkelig over for min del og det er straks tilbake på skolebenken. Planen var å være flink med skolearbeid i ferien, men jeg har dessverre gjort minimalt - dermed er jeg nødt til å sette av noen timer i dag og i morgen til å gjøre ting ferdig. Dagen startet i åttetiden med en episode pretty little liars - herregud så spennende det er. Jeg elsker å starte dagen tidlig med en serie og sosiale medier - min faste helgerutine. Nå har jeg laget meg en stor kopp kaffe som jeg skal kose meg med samtidig som jeg går løs på fysikkinnleveringen til neste uke. Jeg er helt avhengig av å ha noe å drikke eller tygge på for å være produktiv når det kommer til skolearbeid. Jeg ønsker dere alle en flott lørdag videre, vi skrives!


 

 

morning bliss

SUNNY MORNING

Det er på dager som dette jeg takker meg selv for å være et morgenmenneske. Jeg våknet i åtte-tiden av solen som skinte gjennom vinduet - så utrolig fint. Deretter ble jeg liggende i sengen i noen minutter for å sjekke sosiale medier, før jeg sto opp og lagde en ordentlig god frokost. I dag sto avocado-toast på planen, samt presskannekaffe - favoritt! Jeg tenker å poste et innlegg med noen frokostips om det høres interessant ut om ikke så lenge. Det å ha god tid om morgenen er så utrolig godt - hvem liker vel ikke å få mye ut av dagen. I tillegg er det veldig godt å ha god tid til å lage seg en ordentlig frokost og nyte den! 

Resten av dagen er full av planer, blant annet bursdagsfeiring, trening og håndballkamp - så her er det bare å henge i. Jeg ønsker dere alle en flott onsdag videre! lovelyHei alle sammen og god tirsdagsmorgen! Det er utrolig godt med vinterferie og jeg nyter hvert sekund av den. Heldgivis er det ikke mange uker til påskeferien - noe så godt! Til tross for ferie står trening og skolearbeid på planen i dag, og det skal bli veldig godt å bli ferdig med mye av skolearbeidet jeg har hengende over meg. Jeg føler at skole og trening er det eneste jeg snakker om, men slik blir det når dette tar av store deler av hverdagen min. Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er bare å stå på de siste månedene. 

Nå må jeg snart hoppe i treningstøyet og komme meg av gårde på treningssenteret. Ha en flott tirsdag alle sammen!

helgeavslapningHei alle sammen, god søndag formiddag! Jeg må igjen beklage det lille fraværet jeg har hatt de siste dagene, men det har vært utrolig mye å gjøre. Nå har jeg heldigvis vinterferie, og det skal bli utrolig godt å kunne slappe av ordentlig. Jeg skal selvfølgelig bruke en del tid på skolearbeid, men på langt nær så mye tid som jeg vanligvis bruker. Det er utrolig hvor mye en setter pris på noen feriedager, når hverdagene er hektiske. Nå skal jeg sette meg ned med kaffen min og se noen episoder av "Hele Norge baker" - et av mine favorittprogram på tv - satser på at søtsuget ikke tar overhånd. Ellers blir det trening senere i dag, samt litt rydding og skolearbeid. Jeg ønsker dere alle en flott søndag videre - nyt den!

a lot on my to-do list
 COFFEE O´CLOCK

God formiddag! For øyeblikket sitter jeg med dagens andre kaffekopp mens jeg planlegger dagens gjøremål. Jeg har alt for mye å gjøre i dag, så om jeg skal få fullført alle gjøremålene er jeg nødt til å skrive de ned. Påminnelses-appen på iphone`en og almanakken min er min livredder på dager som dette. Om dere ikke har brukt påminnelser før, vil jeg absolutt anbefale dere å teste den ut. Ellers skinner solen i dag igjen og det er så utrolig godt. De siste ukene har dagene for det meste bestått av grått vær og nedbør - kjedelig februar-vær. Nå får jeg sette i gang med alt av arbeid som skal gjøres - nyt lørdagen deres alle sammen!

curls - grey


God onsdag alle fine! Jeg er allerede halvveis i skoleuken og det føles utrolig godt. Ukene flyr av gårde og om kort tid er det klart for vinterferie - det skal bli godt. Ellers gleder det hjertet mitt at vi går mot lysere tider. Jeg gleder meg til å knipse og dele lyse bilder med dere igjen. Det er utrolig hvor mye enklere bloggingen er i sommermånedene. I tillegg tenker jeg å begynne og dele noen oppskrifter med dere igjen. For øyeblikket er jeg inne i type kostholdsavtale som gjør at jeg ikke kan dytte i meg usunn mat i hverdagen. Derfor tenker jeg å dele noen oppskrifter på litt sunn og god snacks med dere fremover - om det høres interessant ut. 

Nå må jeg finne frem biologibøkene og fortsette med øvingen til en prøve i morgen. Ha en flott onsdag videre alle sammen - vi skrives!

a bit sick

God søndag alle sammen. Helgen går mot slutten og i morgen er det tid for en ny skoleuke. Det ble dessverre ingen oppdatering i går da jeg jobbet hele dagen - planen var egentlig å poste et innlegg da jeg kom hjem, men jeg var utrolig sliten og det eneste som fristet var å legge seg. Dermed ble det en tidlig kveld i går, i håp om at formen snart skal bli bedre. For øyeblikket frister det alt for mye å legge seg, men jeg har dessverre veldig mye å gjøre - det får heller bli en tidlig kveld igjen. 

Nå må jeg finne fram skolearbeidet og gjøre meg ferdig med diverse arbeid. Om formen tillater det, skal jeg dra å se på fotballkamp i kveld, men vi får se. Jeg er veldig lei av å være småsyk, så jeg krysser alle fingre for at formen bedrer seg snart. Ha en flott søndag videre alle sammen. 


ordinary

Hei alle sammen, og god torsdag ettermiddag. Jeg beklager sen oppdatering i dag, men det er først nå jeg har hatt tid til å sette meg ned. Det nærmer seg slutten på skoleuken og jeg gleder meg til en helg hvor jeg kan slappe av. Som vanlig er det en del skolearbeid som skal gjøres, men det går egentlig veldig fint. Planen er egentlig bare å sove skikkelig ut, slik at jeg kanskje blir kvitt den lille forkjølelsen jeg har gått rundt med i snart to uker. Jeg blir som regel aldri syk, så en liten forkjølelse går veldig greit. 

Ellers er planene for resten av kvelden å slappe av, samt gjøre litt fysikk. Den siste tiden har jeg fått litt interesse for fysikk igjen, så da er det bare å jobbe på mens den fortsatt er til stede. Ønsker dere en flott kveld videre - vi snakkes!


siden sistHei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg tittet innom sist. Tenk at det allerede er februar - det er nesten skremmende å tenke på hvor fort tiden går. Om få måneder er det vår og sommer - mine favorittårstider. Det har skjedd utrolig mye i det siste, både når det kommer til skolen og fritid. Dermed har bloggen blitt satt til siden, men nå er jeg forhåpentligvis tilbake. De siste ukene har jeg jobbet mye med skolearbeid, i tillegg til mye trening! Det er veldig godt å ha organiserte treninger igjen - da kommer man seg på trening uansett. I morgen har jeg matteprøve, så resten av dagen vil gå til pugging. Likevel tenkte jeg å stikke innom her før jeg setter i gang med øvingen! Slenger ved noen mobilbilder fra den siste tiden, slik at dere kan se hva jeg har gjort! Ha en flott dag videre!

detoxHei alle sammen, og god torsdag! Enda en skoleuke går mot slutten - og jeg gleder meg masse. Selv om denne skoleuken har vært avslappende, er det alltid godt med helg. Å kunne sove noen timer ekstra og legge seg sent er noe jeg setter veldig stor pris på. De siste dagene har det ikke skjedd mye spennende, annet enn skole og trening - altså har jeg svært lite å dele med dere. Nå skal jeg snart ta fatt på de siste leksene, for så å dra på fotballtrening. 

Ellers har jeg fått skikkelig sansen for detox te igjen! Jeg hadde en periode i fjor hvor dette var det eneste jeg drakk, men etter hvert ble jeg rimelig lei. Tidligere denne uken prøvde jeg detox ut igjen - og jeg er frelst. Absolutt noe å anbefale dere alle! Ha en super torsdag videre.

back on track

Hei alle sammen og god søndag formiddag! Den siste uken har jeg vært nødt til å ta meg en pause med tanke på mye skolearbeid. Det er utrolig mye skolearbeid om dagen, og det er kjedelig å ikke ha tid til andre ting - men for en god følelse det er å levere en oppgave du hard jobbet godt med. Uken som kommer blir heldigvis mye roligere når det kommer til skolearbeid - det skal bli godt. Ellers har jeg brukt mye tid på å overføre bilder fra iphoto til en ekstern harddisk jeg kjøpte i starten av uken. Den siste tiden har mac`en vært så treg at det har vært umulig å gjøre noe på den - kanskje ikke så rart da jeg har hatt opp mott tjuefem-tusen bilder på den. Nå er heldigvis det problemet ute av verden, og mac`en fungerer noenlunde normalt igjen. 

Resten av dagen skal brukes til litt skolearbeid og serietitting, samt trening i kveld. Nå skal jeg kose meg med en god kopp te, så snakkes vi senere!

design letters by arne jacobsen


Halvveis i uken allerede og første skoleuke er snart ferdig. Det har vært en tung start med trøtte og lange skoledager, men det kommer seg. Resultatet av lite søvn over flere dager merkes godt, så i dag er planen en tidlig kveld. I tillegg blir jeg mye trøttere når det er kaldt ute, noe det har vært de siste dagene. Jeg ligger litt etter med skolearbeidet, så i dag må jeg virkelig fokusere på å gjøre dette ferdig. Et av nyttårsforsettene mine var trossalt å ikke utsette ting - så det er bare å få det gjort. 

Ser dere forresten den fine koppen på bildene? Jeg tror jeg har ønsket meg denne koppen i omkring ett år - ganske sært egentlig, men jeg synes den er utrolig fin. Veldig enkel, men samtidig litt spesiell med tanke på I`en. Koppen er fra Arne Jacobsen og jeg er sikker på at mange har sett den før. Nå må jeg komme i gang med arbeidet, vi snakkes senere!
 

starter det nye året i dag

Hei alle sammen! Første mandag i det nye året er godt i gang - og det er først nå rutinene skal på plass igjen. Jeg er svært motivert til å gjøre det bra når det gjelder skole og trening i år, og dermed må jeg snart få satt i gang med lekser og skolearbeid. I tillegg skal jeg rekke en tur innom treningssenteret i løpet av dagen, så her er det bare å henge i. I dag er det også slutt på all godterispisingen, og jeg kjenner det skal bli godt å fokusere på et sunt kosthold etter litt for mye sukker og kaker i løpet av ferien - det er godt å komme i rutiner igjen. Jeg må innrømme at det var vanskelig å komme seg opp i seks-tiden i dag tidlig, men det kom seg heldigvis utover dagen. Ønsker dere alle en flott første mandag i det nye året!

     

new years eve
I dag startet vi dagen med å sove lenge, etterfulgt av en god frokost. Deretter bestemte vi oss for å trene, for deretter å kose oss i spa-avdelingen på hotellet - en fin måte å avslutte 2015 på. I kveld blir det god mat med familie og venner, noe jeg gleder meg veldig til. I tillegg gleder jeg meg veldig til å se nyttårsrakettene - noe jeg gleder meg til hvert år. Om få timer er vi inne i det nye året og jeg gleder meg. 

Jeg har satt meg noen små mål jeg håper jeg klarer å gjennomføre i løpet av 2016. De kommer til å kreve en del tid og arbeid, men jeg skal gjennomføre de alle sammen. Nå må jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar - sminken og håret skal ordnes og kveldens antrekk skal på. Jeg ønsker dere alle en flott nyttårsaften, så sees vi i det nye året. 

3. juledag


//weheartit

Relax, watch a movie, or three

Tiden flyr og det er allerede 3.juledag. Høytiden jeg gleder meg til hvert eneste år flyr forbi i rekordfart. Jeg tror aldri jeg har satt så stor pris på juleferien som i år - jeg trengte virkelig en ferie hvor skolearbeid ikke skulle være et stort tema. Dagen i dag har gått til film- og serietitting, samt litt lesing. Det er utrolig hvor mye jeg slapper av når jeg leser. Jeg har flere titalls bøker i bokhyllen som jeg ikke kan vente med å starte på - jeg gleder meg. Nå skal jeg tilbake til godkroken i sofaen, og fortsette med filmtittingen. Ønsker dere alle en flott dag videre. 

merry xmas

God jul alle sammen - en litt sen hilsen fra meg. Ord kan ikke beskrive hvor godt det er med ferie. De siste dagene har jeg virkelig slappet av med familie og venner - noe så godt. Mye tid går til julefilmer og serier, men det er vel slik julen skal være. I tillegg har jeg spist utrolig mye god mat, kaker og godteri - akkurat slik det skal være. Nå ser jeg frem til enda flere slike dager som skal nytes. Om noen timer er planen å trene, noe som virkelig er på tide etter litt for mange dager uten trening. I tillegg skal jeg kose meg med filmer resten av dagen. Kos dere!

den fineste starten på dagenLove mornings like this

God lørdagsmorgen alle sammen! Det er ikke mye som er bedre enn å våkne tidlig en lørdagsmorgen og nyte en varm kopp te! Jeg la meg tidlig i går, slik at jeg kunne våkne uthvilt i dag - noe jeg trengte sårt. Jeg gleder meg utrolig mye til ferie og slike morninger hver dag. Å få litt ekstra ut av dagen med tanke på en tidlig start er gull verdt for min del. Jeg kom meg til slutt på treningssenteret i går kveld - så utrolig godt. Jeg skal garantert dra tilbake på fredager fremover, med tanke på hvor lite folk det var. Å starte helgen med en god treningsøkt er det ingenting å si noe på. Nå må jeg kommer meg i dusjen og gjøre meg klar for dagen. Ha en super lørdag videre!verdens fineste stjerne
God ettermiddag alle sammen og god fredag! Nok en skoleuke er over, og jeg er en uke nærmere juleferie. De to siste timene hadde jeg fysikk-prøve, noe jeg gar gruet meg til veldig lenge. Selv om jeg har en dårlig følelse på hvordan det gikk, føler jeg meg veldig mye lettere nå som den er fullført. Ukene fremover er fulle av innleveringer og prøver - så jeg gleder meg til å ta en etterlengtet ferie. Snart setter jeg kursen mot treningsenteret, slik at jeg får gjennomført målet for desember med fire treningsøkter i uken. I kveld skal jeg kose meg med serier og null skolearbeid - jeg gleder meg.

Jeg var nødt til å dele noen bilder av den fine adventsstjernen min - så fin! Synes den passet veldig godt inn på rommet mitt, i tillegg til at den bidrar med litt julestemning. Ha en super fredag videre alle sammen!

lite inspirasjon


God lørdag formiddag! De siste dagene ble jeg nødt til å ta en pause igjen - jeg vet ikke hva det kom av, men alt av inspirasjon var plutselig borte. Veldig kjedelig når det plutselig skjer, men slik er det bare. Uansett; jeg regner med at jeg ikke var den eneste som handlet i går - herregud så så mye salg det var. Jeg fikk handlet en del, både til meg selv og julegaver. Dermed ligger jeg godt an med årets julegaver, noe som føles veldig godt. Satser på å vise dere noen av innkjøpene i et senere innlegg. 

Ellers skal helgen brukes til skolearbeid, med tanke på viktige prøver fremover. Jeg satser også på å få tid til å slappe av litt med serier - noe jeg elsker å gjøre for å koble av litt. I tillegg må jeg sette av tid til å lese litt. Jeg elsker å lese, men har dessverre aldri tid. Ha en fin lørdag videre alle sammen!

black turtleneck
God ettermiddag! Nok en skoledag er over og jeg er en dag nærmere helg. Denne uken er det heldigvis lite skolearbeid som skal gjøres, og det er utrolig godt å kunne slappe av i ukedagene også. Jeg merker godt at vi vinteren nærmer seg - det blir mørkere og mørkere for hver dag som går, og vanskeligere og vanskeligere å komme seg opp om morgenen. Temperaturen faller, og det er tid for å pakke seg godt inn. Likevel flyr dagene unna, og i dag er det akkurat en måned til julaften - jeg gleder meg. Julen er absolutt min favoritt-høytid! Jeg gleder meg masse til å pynte både juletre og rom, bake julekaker og få skikkelig julestemning. 

Resten av kvelden skal jeg slappe ordentlig av - jeg skulle gjerne lest litt, så jeg satser på å rekke dette. I tillegg kunne sminkekostene mine trengt en vask, så dette er jeg også nødt til å gjøre. Ha en flott tirsdag videre!

fin startGod søndag alle sammen! Solen skinner og gradestokken viser nesten syv minusgrader - fint søndagsvær. Som vanlig våknet jeg tidlig i dag, men jeg ble liggende i sengen med kaffekoppen og tv-serier litt for lenge. Det er nesten skremmende å tenke over hvor mye tid jeg har brukt på serier de siste dagene, men det er vel slik det skal være når en har fri. Nå er jeg i hvertfall ferdig ordnet og klar for å starte på dagens gjøremål - som vanlig er det en del skolearbeid som skal gjøres. Jeg satser på å bli ferdig tidlig, slik at jeg kan nyte resten av dagen med et par episoder til av favorittserien. I løpet av skoleuken rekker jeg ikke mye annet enn skolearbeid og det er derfor veldig godt å kunne slappe av ordentlig når en først har tid til det. Ønsker dere alle en flott søndag videre. 

hektisk hverdag
Hei alle sammen, og lenge siden sist! De siste dagene har jeg hatt utrolig mye å gjøre, og bloggen har dermed blitt nedprioritert. Jeg jobbet hele helgen og dermed fikk jeg ikke tid til å planlegge for den kommende uken. Denne skoleuken er også veldig hektisk og jeg har hatt mye å gjøre. I dag har jeg hatt matteprøve, og i morgen venter en stor biologiprøve. Prøven gikk dessverre ikke spesielt bra, men nå er den ute av verden. Heldigvis har jeg fri på fredag - noe som kommer til å bli veldig godt.  

Nå regner jeg i hvert fall med å være tilbake for en stund. Planene for resten av dagen er å forberede meg til prøven i morgen, samt komme tidlig i seng. Det har vært mangel på søvn de siste dagene, noe som merkes godt på energien og kroppen. 

Jeg har planlagt en del innlegg fremover, så det eneste som gjelder nå er å få tid til å skrive de. Satser på at jeg får gjort dette i løpet av morgendagen og fredag, slik at jeg kan oppdatere dere neste uke. Nå må jeg finne fram biologibøkene og starte med puggingen. Ønsker dere alle en super onsdag videre - vi snakkes!

saleduck blogger awards


Saleduck har plukket ut ti bloggere med personlig stil og innhold som inspirerer sine lesere. Jeg er så heldig å ha blitt valgt ut som en av disse ti. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere valgte å stemme på meg - og dette kan dere gjøre ved å trykke her, og bla dere ned til bildet av meg. Jeg er veldig takknemlig for å ha blitt nominert - så en takk til alle som er innom bloggen min. Om noen av dere velger å stemme på meg så må dere legge igjen en kommentar, slik at jeg kan linke noen av dere!

"Saleduck har valgt ut 10 bloggere som vi mener fortjener å vinne en Awards. Det finnes i dag flere tusen blogger i Norge innen mote og livstil. Vi har plukket ut 10 norske blogger med personlig stil og innhold som inspirerer sine lesere. Disse bloggene er en inspirasjonskilde for moderne kvinner og menn."

spice up your desk


//weheartit

Hei alle sammen og god torsdag! Kun en skoledag før jeg kan ta helg - noe så godt! For min del blir helgen dessverre ganske slitsom, i og med at jeg skal jobbe store deler av den. Uansett er det alltid godt å tjene litt penger, så jeg får se positivt på det. Ellers skjer det mye på skolen om dagen, og jeg jobber mye med skolearbeid for å gjøre det bra på prøver. Heldigvis har jeg fått tilbake en del gode karakterer som viser at god jobbing gir gode resultater. Neste uke er det dessverre alt for mye som skjer på skolefronten, men jeg er bare nødt til å jobbe godt frem til da. Jeg tenker å lage et innlegg med mine beste studietips, med tanke på at halvårskarakterene snart skal settes. 

Se på de inspirerende bildene ovenfor! Det er utrolig hvor mye en ryddig og inspirerende pult gjør med motivasjonen for å jobbe. Nå er jeg nødt til å sette meg ned med skolearbeidet, slik at jeg kanskje rekker å gjøre noe annet i dag. Håper dere får en super torsdag videre, vi snakkes!

kakao på morgningen


The perfect start in the morning

Hei, og god formiddag alle sammen! Som vanlig bestemte jeg meg for å våkne opp relativt tidlig slik at jeg kunne nyte noen timer i sengen med favorittserien. I tillegg fikk jeg servert kakao på sengen, noe som gjorde morgningen perfekt. Selvom klokken så vidt har passert tolv, har jeg allerede rukket en del i dag. Rommet er ferdig ryddet, jeg har tatt noen bilder til innlegg neste uke, og jeg har rukket og vært på postkontoret for å hente en pakke - effektiv morning. Senere i kveld står overnatting på agendaen - som alltid koselig. I tillegg må jeg på butikken for å handle farsdagsgave til i morgen. Ønsker dere alle en flott lørdag videre, vi snakkes!


sneak peekHei alle sammen! Endelig fredag og helg - noe så godt. Selvom skoleuken har vært veldig avslappende er det alltid godt med helg, og muligheten til å sove noen ekstra timer. I tillegg skal det bli godt å få tatt bilder i lyst dagslys igjen, noe som er helt umulig å få til i ukedagene når jeg kommer hjem fra skolen i tre-tiden. Det har vært veldig få hverdagsoppdateringer i det siste, men jeg har virkelig ikke mye å dele når det gjelder hverdagen min. Den består i det samme - skole, lekser og trening. Jeg prøver så godt jeg kan å variere innleggene mine, men det er ikke alltid like lett - om dere har noen ønsker kan dere gjerne legge igjen en kommentar. 

Nå skal jeg rydde resten av rommet mitt, og deretter er planen å slappe av. Resten av bildene av antrekket ovenfor poster jeg i morgen, sammen med litt informasjon om Saleduck Fashion Blogger Awards som jeg er så heldig å ha blitt nominert til. Ha en super kveld videre alle sammen!

ganske travelHei og god lørdag formiddag! Jeg valgte å skru av vekkerklokken i dag tidlig, slik at jeg kunne våkne av meg selv. Det er utrolig godt å ta seg litt ekstra god tid om morgningen i helgene - se serier i timesvis i sengen sammen med frokostkaffen. Jeg har alltid vært en person som har elsket å stå opp tidlig i helgene, men siden jeg begynte på skolen i høst har jeg funnet ut at jeg trenger lørdagsmorgningen til å samle opp energi. Til vanlig står jeg opp halv sju, og da er det ekstra godt å kunne sove noen timer ekstra når man har mulighet til det. 

Gårsdagen gikk til årsfest på fotballen, og det var derfor det ikke ble noen oppdatering i går. Vi hadde oppmøte tidlig, og etter skolen var det rett hjem for å ordne seg. Ellers er planene i dag å forhåndsskrive noen innlegg og slappe av. I tillegg blir det overnatting i kveld, noe som blir veldig koselig. Ønsker dere en flott lørdag videre alle sammen. 

heldige meg
Hei alle sammen og god tirsdags-kveld! Denne uken er den roligste skoleuken jeg har hatt på lenge - null prøver og null innleveringer! Har kun et par lekser som skal gjøres, men det går fort. Jeg merker hvor godt det er å ha tid til å gjøre andre noe annet enn skolerelaterte ting - det er godt å kunne slappe av med serier når en kommer hjem fra skolen, og det er godt å kunne dra på trening uten å ha morgensdagens prøve hengende over en. Det er i slike perioder en innser at skolen egentlig ikke er så ille - det er ikke skolen som tapper mye energi, men derimot alt en må gjøre utenom i forbindelse med skolen. 

I dag har jeg dermed tatt det rolig med trening og avslapping. Jeg regner med at jeg må bruke litt tid på skolearbeid i morgen, men det gjør meg absolutt ingen ting. Resten av kvelden går til litt tv-titting, noe jeg aldri gjør lenger. Håper dere får en fin kveld videre!

just relaxHei alle sammen! I går var jeg nødt til å ta en dag med fri for å samle opp litt energi. Natt til lørdag spilte jeg nemlig nattcup i Lillestrøm, noe som gikk hardt ut over søvnen og energien min. Å spille fotballkamp klokken to om natten er rimelig krevende. Dermed ble gårsdagen brukt til å samle opp energi, før jeg dro på lagsfest på kvelden. 

I dag våknet jeg relativt tidlig, men ble liggende i sengen for å drikke kaffen min - akkurat slik søndager skal være. Planene for resten av dagen er å gjøre skolearbeid og slappe av. I tillegg må jeg sette av litt tid til lesing om jeg skal rekke å fullføre boken før oktober er omme - noe som var et målene mine for oktober. Jeg regner med at det blir en tidlig kveld i dag, slik at jeg blir klar for en ny skoleuke i morgen. Vi snakkes senere alle sammen!

helt roligEndelig søndag igjen! Den ultimate dagen for avslapping og planlegging. Denne helgen har jeg virkelig fått slappet av, og jeg har fått sovet ut. Forrige uke bestod av mye skolearbeid, sene kvelder og tidlige morninger. Neste uke blir heldigvis mye roligere, og det skal bli veldig godt. Denne søndagen skal hvertfall nytes til det fulle. Jeg skal finne fram boken min og lese et par kapitler, i tillegg til å se på favorittserien og en håndballkamp. Neste uke skal også planlegges, men jeg koser meg såpass mye med planlegging at jeg ikke ser på det som noe annet en avslapping. Ønsker dere alle en rolig og fin søndag.

productive
God formiddag alle sammen! I dag stilte jeg vekkerklokken ekstra tidlig for å kunne lese noen kapitler i boken før jeg sto opp - utrolig godt. Skulle ønske jeg hadde slike morgninger oftere, og gjerne i hverdagen før jeg drar på skolen - det hadde vært en fin start på dagen. Selvom klokken ikke har passert ett enda, har jeg allerede rukket mye. Jeg har blant annet vært på posten og hentet en pakke som jeg skal vise dere snart - gleder meg! I tillegg har jeg forhåndsskrevet en del innlegg til neste uke og vært på butikken - en ganske produktiv morgen. 

Nå skal jeg innta min andre kopp med te for dagen og jobbe litt. Selvom jeg har ferie må jeg dessverre jobbe med skolearbeid. Ønsker dere en flott lørdag videre, vi snakkes alle sammen!

verdens beste frokost

Hei alle sammen, og god kveld! Jeg beklager at innlegget kommer såpass sent, men det er først nå at jeg har hatt tid til å sette meg ned. I natt var jeg på overnattingsbesøk hos Rikke, og vi bestemte oss for å lage en skikkelig god frokost; amerikanske pannekaker. De ble utrolig gode, og det er garantert en oppskrift jeg kommer til å bruke igjen. I femtiden dro jeg på trening med Cassandra - noe som var utrolig godt etter en ganske slapp høstferie. Gleder meg veldig til å komme i rutine neste uke både når det gjelder trening, mat og søvn. Nå skal jeg nyte resten av fredagskvelden med noen episoder av favorittserien eller lese videre i boken min. Vi snakkes i morgen alle sammen, ha en fin kveld videre! 

french braidDen franske fletten er min absolutte favoritt! Ikke bare er den veldig fin, men den får alt av hår bort fra ansiktet, noe jeg synes er veldig godt. Etter at jeg klippet håret mitt i mai har fletten vært min ultimate "go to" frisyre, ettersom jeg ikke har vært så komfortabel med hvordan håret ser ut rett ned. Dessverre klarer jeg ikke å flette selv, men jeg har heldigvis gode venner og familie som fletter meg så ofte jeg vil. Ellers er jeg hjemme fra hytteturen, og jeg hadde en super tur. Nå gleder jeg meg til å spise noenlunde sunt igjen, ettersom de tre siste dagene har bestått av godteri og brus til alle døgnets tider. Men ferie er ferie, og det er lov å kose seg litt ekstra. I dag har jeg planer om å få gjort litt skolearbeid, slik at jeg ikke trenger å tenke mer på det i løpet av ferien. I tillegg blir det overnatting i kveld, noe som blir veldig koselig. Ha en fin dag videre alle sammen!

mandag og fri

Hei alle, og god mandag! Jeg er klar for en ny uke og høstferie. Det var utrolig godt å våkne av seg selv i åttetiden, uten å tenke på skole - skulle ønske jeg hadde den følelsen oftere. Klokken begynner å nærme seg halv to, og jeg er godt i gang med alt som skal gjøres i dag. I fem-tiden reiser jeg på hyttetur, noe som kommer til å bli veldig koselig. Jeg gleder meg til å være med gode venner og slappe av! Nå må jeg nesten pakke ferdig, slik at jeg rekker å gjøre alt som skal gjøres før avreise. 

Satser på å få tid til å sette meg tilbake i sengen å lese litt, ettersom det var et av målene for oktober. Jeg har haugevis av bøker jeg kunne tenke meg å lese, så det er bare å sette i gang. 

Ønsker dere en flott mandag videre alle sammen, enten om dere har høstferie, er på skolen eller jobber. Vi snakkes senere!

sunny saturdayHei og god lørdag formiddag! Endelig helg og høstferie. Solen skinner og jeg kan ikke tro at dette blir noe annet en en flott lørdag. Jeg våknet relativt tidlig i dag, men bestemte meg for å bli i sengen et par timer for å slappe av og jobbe litt. Jeg var ikke ferdig ordnet før nærmere tolv, men det var utrolig godt. Selvom jeg elsker å stå opp og starte dagen tidlig, er det veldig godt de gangene jeg tar meg litt ekstra tid. 

Nå er jeg uansett godt i gang med dagens gjøremål. Jeg må forhåndsskrive et par innlegg slik at jeg kan oppdatere i løpet av høstferien. Planene for resten er å få krysset av de siste punktene på listen min, som blant annet er rydding og vasking av rom, samt trening. Målet for oktober var å trene mye - så da er det bare å gjøre det. Nå må jeg nesten komme i gang om jeg skal rekke resten! Vi snakkes alle sammen!

stripesHei alle sammen, og god torsdag! Kun en skoledag før det er ferie for min del - så godt det skal bli. Tiden har flydd siden sommerferien, og vi er allerede i oktober måned. Plutselig er det jul, og et halvt skoleår har gått. Jeg må bare beklage få hverdagsoppdateringer den siste tiden, men dagene mine består for det meste av det samme - skole, trening og skolearbeid. I tillegg merker jeg at dagene blir kortere, og at lyset forsvinner tidligere, noe som gjør det vanskelig å få tatt gode bilder når jeg kommer sent hjem fra skolen. 

I kveld skal jeg gjøre det siste av skolearbeid før ferien, i tillegg til fotballtrening. Ellers satser jeg på en tidlig kveld, noe jeg virkelig trenger. Jeg er alt for trøtt om morgningen, og sliter meg gjennom de første timene på skolen. I høstferien skal jeg virkelig nyte sløve og late morgener, i tillegg til å samle opp masse krefter! Vi snakkes senere alle sammen!

morning hoursDet å sette vekkerklokken litt tidligere enn nødvendig er absolutt noe jeg setter pris på i en ellers stressende hverdag. Det å våkne flere timer før resten av familien, og få litt stille alenetid er absolutt noe jeg anbefaler alle å prøve ut. Å sitte i sengen med kaffekoppen, samtidig som du leser en god bok eller ser på favorittserien din er virkelig en god følelse. I tillegg er jeg svært produktiv på morgningen, og jeg får gjort utrolig mye - det er virkelig ingen ulemper ved å stå opp tidlig for min del. Hvor godt er det ikke å vite at du ikke har sløst bort hele dagen ved å sove til langt ute på formiddagen?

Nå er det likevel snart tid for å komme seg opp. I dag venter kamp i Kolbotn, og jeg har oppmøte for avreise om ikke så alt for lenge. Jeg ønsker dere alle en super søndag - så snakkes vi senere! 

hverdagslig
Hei alle sammen og god ettermiddag! Jeg må bare starte med å beklage at innlegget i går kom såpass sent, men jeg hadde full timeplan frem til kvelden. Etter skolen bestemte jeg meg for å trene styrke på Karma med Camilla - noe som har blitt en god rutine de to siste ukene. I tillegg hadde jeg trappeløp som egentrening i gymmen - så gårsdagen var en fin treningsdag. Da jeg kom hjem satt jeg med ned med lekser slik at jeg kunne slappe litt av på kvelden. 

Skoledagen i dag besto av tre timer matte, samt tre timer rådgiving. Det begynner å gå opp for meg at jeg om under to år er ferdig på videregående skole. Jeg har planen for videre utdanning klar, men vi vet alle hvor fort ting kan endre seg. I kveld er det tid for nok en fotballkamp, og jeg håper virkelig vi tar med oss en seier i dag. Før den tid står en del leksejobbing på planen - viktig å få ting gjort! Vi snakkes senere alle sammen!


 

hello monday


Ny uke, nye muligheter! Jeg har på følelsen av at denne uken kommer til å bli super. Treningsmotivasjonen er på topp, og det samme er skolemotivasjonen - det er ikke mye som er bedre enn det. I dag har jeg hatt en prøve og en fremføring, og det er så utrolig godt å være ferdig med det. Resten av uken på skolen blir ganske avslappende med unntak av en fysikkinnlevering, men jeg regner med at det ordner seg. Er det en ting jeg lærte fra forrige uke er det at ting ikke blir bedre av å stresse. Dermed er denne ukens mål å stresse mindre og ta meg tid til å slappe av.

Jeg dro for å trene styrke for mage i går kveld, og så utrolig godt det var. Hadde håpet på å våkne med en skikkelig støl mage i dag i og med at det er en av de beste følelsene jeg vet om, men desverre ble det ikke helt sånn. Nå står fotballtrening på planen, og deretter blir det litt leksejobbing. Har en del småting som også må ordnes, så jeg satser på å få gjort alt i dag. Vi snakkes senere alle sammen ♥

tgis

Endelig lørdag aIle sammen! Denne dagen har jeg ventet alt for lenge på denne uken. I dag bestemte jeg meg for å sove til jeg våknet - noe så godt! Jeg ordnet meg ferdig i tolv-tiden, noe som er veldig sent for meg - men noen ganger er det utrolig godt å ta seg litt for god tid om morgnenen. De siste timene har jeg tatt bilder til ulike blogginnlegg slik at jeg har noe å poste om jeg har dårlig tid en dag. Neste uke blir det heldigvis mye mindre stress når det gjelder skolen og det skal bli så utrolig godt. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra håndballkamp og nå står jentekveld på planen. Jeg satser på jobbing med skolearbeid i morgen, samt en liten treningsøkt. Nå må jeg nesten løpe for å ikke komme alt for sent! Vi snakkes senere - ha en super lørdag videre alle sammen.

å forvente for mye av seg selv
Hei alle sammen - lenge siden sist! De to siste ukene har mildt sagt vært jævlige. Jeg har hatt utrolig mye skolearbeid å gjøre, og jeg har brukt all fritiden min på skole og trening. Jeg har aldri vært så stresset som det jeg er nå for tiden - og det plager meg. Tiden strekker ikke til alt jeg ønsker å gjøre, og det å blogge har derfor blitt nedprioritert - beklageligvis. Nå setter jeg virkelig pris på helg, hvor jeg faktisk skal slappe av. Litt skolearbeid må nok gjøres for å slippe at neste uke blir like jævlig - men jeg skal virkelig nyte denne helgen. 

Forskjellen er stor mellom VG1 og VG2 og det har jeg virkelig erfart. Det eneste som gjelder er å prøve å jobbe så jevnt og godt som overhodet mulig - og ikke utsette noe. Etter neste uke har jeg mest sannsynlig litt fri fra skolearbeid igjen og jeg gleder meg til å komme hjem fra skolen uten å bekymre meg for alle innleveringene som skal leveres, og alle prøvene det skal pugges til. 

Jeg må mest sannsynlig slutte å stille så høye krav til meg selv for å unngå å havne i kjelleren. En dårlig karakter kan i mine øyne være verdens undergang, men det er det virkelig ikke. Det er her jeg sliter - jeg må senke forventningene til meg selv.

 

nesten klar

Hei alle sammen og god morgen! Nå står første skoledag for tur og om en liten time er jeg i gang med et nytt og spennende skoleår. Tror ikke det går opp for meg at jeg skal på skolen før jeg sitter i første time og lengter tilbake til sommerferie med late morgninger. Uansett er jeg veldig motivert dette skoleåret - jeg vet det kommer til å bli tøft med tanke på hvilke fag jeg skal ha, men jeg skal jobbe jevnt og godt - prøve i hvertfall. Tiden går fort til neste ferie og plutselig blir det jul - og et halvt skoleår har allerede gått. 

Nå er kaffekoppen og frokosten inntatt og jeg skal gjøre meg helt klar. Er det en ting jeg ikke orker er det dårlig tid før skolen. Håper alle får en fin dag - vi snakkes!


 

vi sees om et år


//weheartit

Herregud, tenk at dey er siste dagen i sommerferien. I morgen er det tilbake på skolebenken for 10 måneder med har jobbing. Jeg vet at året kommer til å by på mange faglige utfordringer, men jeg føler meg veldig motivert til å gjøre det bra. Sommeren har flydd forbi i rekordfart og jeg kan ikke forstå at det er to måneder siden jeg var på skolen forrige gang. Det ble dessverre ingen oppdatering i går, men dagen min bestod kun av soling og trening. Treningen var helt klart vellykket i og med at jeg våknet opp rimelig støl i dag. I dag startet jeg dagen med fotballtrening etterfulgt av litt soling. 

Resten av dagen skal jeg bare ta det helt rolig. Planen er å se en fotballkamp, samt rydde rommet og gjøre meg helt klar til skolestart i morgen. Vi snakkes alle sammen!


//weheartit

Følte bare for å slenge igjen noen skikkelig sommerbilder nå som sommeren er over. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg ekstremt mye til neste sommer - og jeg håper på å få gjort enda mer gøy da, om ikke mer!Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits