antrekk - grey dress

Kjole fra bikbok

Den siste tiden har jeg virkelig fått sansen for hverdagskjoler! Ikke bare er de behagelige å bruke, men veldig fine også. Litt gøy å gå i noe annet enn svarte bukser, som jeg gjør nesten hver dag. Kjolen ovenfor er fra bikbok, og jeg elsker den - spesielt på grunn av den lille turtlenecken. Jeg har ikke mange slike kjoler i garderoben, men jeg regner med å gå til innkjøp av noen fler nå som våren nærmer seg. Apropos vår: i dag skinner solen i Elverum - noe så godt. Våren nærmer seg med stormskritt og vi er snart halvveis i februar måned - tiden flyr virkelig av gårde. Vi snakkes siden!

antrekk fra 2015
Det er alltid gøy å se gjennom bilder fra året som har gått. Nå som vi nærmer oss starten på det nye året tenkte jeg å dele noen av mine antrekk fra 2015. Det er ingen tvil om at har vært vanskelig å knipse gode bilder de siste månedene med tanke på mørketiden, men nå som vi igjen går mot lysere tider, gleder jeg meg til å dele flere antrekk med dere. 

Snart setter jeg kursen mot Trysil, hvor jeg skal feire nyttårsaften i år. Det skal bli godt å avslutte året på en hytte med gode venner og familie. I tillegg ser jeg frem til å nyte de siste dagene med ferie, for så å komme i gang med rutiner igjen. Jeg ønsker dere alle en flott onsdag videre. 

antrekkbukse//pieces - sko//din sko - genser//bikbok - skjerf//holzweiler - klokke//marc by marc jacobs

antrekk


jakke//Guess - skjerf//Becksöndergaard - bukse//pieces - sko//din sko - klokke//Marc By Marc Jacobs


Jeg er nominert som en av ti bloggere på Saleduck.no, og jeg hadde satt utrolig stor pris på om dere valgte å stemme på meg. Om dere ønsker å stemme kan dere trykker HER og bla nedover til dere finner bildet av meg. Jeg kommer til å velge ut noen som jeg linker i et blogginnlegg senere - så husk å si ifra om dere stemmer! 

mine siste antrekk
Hva synes dere?

antrekk
jakke//bik bok - bukse//pieces - sko//din sko - genser//noisy may - skjerf//acne

Se de nydelige høstfargene! Blader på bakken og i trærne som går fra grønt til oransje og gult - det er så fint. Høsten dette året har virkelig vært utrolig fin og jeg har kost meg masse. Antrekket er fra søndag da det var veldig fint vær - i dag har det vært grått og mørkt hele dagen - en av tingene jeg misliker med høsten. 

Resten av kvelden skal gå til skolearbeid, lesing, avslapping og forhåndsskriving. Jeg har et par innlegg jeg kunne tenke meg å dele, og det gjenstår bare å skrive de. Denne skoleuken er ganske rolig, og det er så godt. Jeg synes det er viktig å ta det rolig de ukene jeg kan, for så å jobbe steinhardt de ukene det er nødvendig. Ønsker dere alle en flott tirsdag videre - vi snakkes!

dagens antrekk


Jakke//bik Bok - bukse//pieces - t-skjorte//bik bok - skjerf//Holzweiler - sko//din sko

Hei alle sammen og god onsdags-kveld! Ovenfor ser dere dagens antrekk - det er akkurat dette jeg elsker ved høsten; strikk og store skjerf! Skjerfene fra Holzweiler er så utrolig fine og varme, så de er jeg nødt til å skaffe meg! I tillegg elsker jeg de forskjellige mønstrene de kommer i! Ellers våknet jeg opp til minusgrader i dag tidlig - merker godt at vinteren begynner å nærme seg. Minusgradene var uansett en god unnskyldning for å slenge på seg vinterjakken og høstskoene, for så å ta med seg en kopp varm te på vei til skolen. 

Resten av kvelden skal brukes til pugging til både biologiprøve og matteprøve - er veldig kjedelig å bruke så mye tid på skolearbeid, men om man skal få gode resultater er man nødt til å jobbe. Jeg tenker å dele mine beste studietips med dere, om det hadde vært interessant! Ha en fin kveld videre, så snakkes vi senere! 

dagens antrekk


                                                                                          Genser//Line of Oslo - veske//Malene Birger - skjerf//Acne - bukse//pieces

dagens antrekkJeg er så fornøyd med denne kjolen at jeg bare var nødt til å bruke den i dag - så varm, så fin og så behagelig. Kampen i går endte dessverre med uavgjort, men det var likevel godt å ta ett poeng. I natt overnattet Andrea hos meg - det var utrolig koselig. Selvom vi ikke rekker å være så mye sammen, er det desto koseligere de gangene vi gjør det. 

I kveld blir det feiring av bursdag med familien, men før den tid har jeg en del å gjøre. Skolearbeid må gjøres for å unngå å henge etter, rommet skal helst vaskes og ryddes, og en treningsøkt hadde jeg også håpet på. Tror kanskje ikke at tiden strekker til alt, så jeg får se hva jeg ender opp med å gjøre. Håper dere får en super lørdag videre alle sammen!

gårsdagens antrekk


jakke neo noir bukse met bluse bershka sko asfvlt skjerf becksöndergaard

Hei alle sammen og god morgen! Først av alt må jeg bare si tuuusen takk til alle som var innom bloggen min i går - nesten 500 lesere er utrolig gøy for meg å se.

I dag er timeplanen fylt opp med skole, fotballkamp og prøvepugging. Det gjenstår bare tre prøver før sommerferie om jeg er så heldig å ikke bli trekt opp til muntlig eksamen, *krysser fingrene*. Det blir utrolig godt å bli ferdig med første året på videregående og gå løs på det andre - tiden flyr! Nå venter skolebenken og naturfagsprøve på meg - vi snakkes!

Gårsdagens antrekkbukse dr.denim sko converse dunjakke neo noir cardigan h&m topp bershka skjerf acne solbriller ray ban

HVA SYNES DERE?

Lenge siden sistbukse dr.denim sko converse olajakke levi`s genser line of oslo skjerf acne

Lenge siden sist alle sammen! Har i lang tid tenkt å begynne og blogge igjen, men i det jeg har vært i ferd med å laste inn bilder på pcèn, har jeg stoppet. Den siste tiden har jeg ikke gjort så mye spennende utenom skole. Har hatt tre av fire tentamener, mangler kun mattetentamen på onsdag i neste uke. En annen ting som har skjedd siden sist er at jeg har levert min kjære iphone til reparasjon. Jeg leverte den inn på lørdag og har nå vært uten den i 4 dager, og jeg savner den skikkelig mye, hehe. Nå bruker jeg min gamle sony ericsson walkman som jeg fikk i femte klasse, det er stor forskjell. Har bilder fra den siste tiden på pcèn så jeg slenger med noen bilder av hva jeg har gjort siden sist senere!

HVA SYNES DERE OM ANTREKKET?

Ny start

Heeei alle sammen! Nå regner jeg med å være tilbake med bloggingen. Har hatt en laaang pause nå, men plutselig savnet jeg å blogge litt og da måtte jeg bare starte igjen. Har ikke gjort stort i dag utenom å trene og være på skolen. Selvom det er en stund siden jeg blogget sist har ikke livet mitt så mye mer interessant.

Slenger bare med dagens antrekk nå. Så flink blogger som det jeg er, var jeg ute i dag tidlig for å ta outfitbilder. Dessverre resulterte dette i et supertrøtt ansikt som jeg ønsker å spare dere for - det er grunnen til at ansiktet mitt er borte på bildene, hahah. Buksen og genseren er fra bikbok, klokken er fra Marc Jacobs og skjerfet er fra Acne.Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits