aldri mer tørre hender

      MIN ABSOLUTTE FAVORITT

Vinter og kulde er to ord hendene mine ikke liker. I alle år har jeg slitt med utrolig tørre hender i løpet av vinterhalvåret når kulden sniker seg på. En opplever gjerne at hendene blir tørre om vinteren fordi fuktigheten som er bundet i huden på hendene fordamper til vinterluften. Opp gjennom årene har jeg prøvd utallige håndkremer fra ulike merker, men det er først nå jeg har funnet en håndkrem som virkelig tar vare på hendene mine - min nye favoritt er Aco Rich Care hand cream.
 
Håndkremen gjør hendene myke og fuktige rett etter påføringen, og slik holder hendene seg i lang tid. Håndkremen etterlater seg silkemyke hender i flere timer - helt perfekt! I tillegg består kremen av flere fuktighetsbindene og mykgjørende ingredienser. Kremen trekker seg også svært raskt inn i huden - noe jeg synes er svært viktig når det kommer til håndkrem. Jeg regner med at det ikke er noen som liker tørre hender. Ikke bare er det ubehagelig og vondt, men det ser også lite pent ut. 

anbefaling av youtube-kanal

Youtube er virkelig en nettside jeg bruker mye - både til avslapping, men også til inspirasjonshenting. Fremover tenker jeg å dele mine favoritt youtbe-kanaler og videoer. Denne julen har jeg brukt mye tid på youtube, og jeg har funnet en del nye kanaler jeg ønsker å dele med dere. 

Siena er en jente jeg har fulgt ganske lenge. Jeg elsker alle videoene hennes, og måten hun snakker på gjør alle videoene interessante. I tillegg er videoene varierte og hun laster ofte opp nye. Under får dere se noen av mine favoritter. Kanalen til Siena finner dere HER. 

yankee candleEr det noe jeg elsker å pynte opp rommet mitt med, er det duftlys! Ikke bare lukter de utrolig godt, men de tar seg veldig godt ut som dekorasjon også. Favoritten for øyeblikket er "Winter Wonderland" fra Yankee Candle - det lukter utrolig godt. I tillegg passer det perfekt til tiden vi er inne i nå. Jeg har hørt veldig mye bra om lysene fra Bath & Body Works, så de er jeg nødt til å få tak i for å teste. Lysene fra Voluspa liker jeg også veldig godt, men de er så dyre! 

Duftlys er uansett et supert julegavetips! Et lite tips fra meg til dere. Jeg vil også anbefale å sjekke ut ebay når det kommer til duftlys - mye å velge i og veldig billig. Ha en fin lørdag videre alle sammen, vi snakkes!

favoritter
Selvom kaffe er min absolutte favoritt når det kommer til varm drikke, elsker jeg å drikke te på kvelden sammen med en serie eller en bok. Opp gjennom årene har jeg hatt mange favoritter når det kommer til te, men for øyeblikket er de to pakkene ovenfor mine favoritter. Indian Chai elsker jeg å bruke sammen med melk, istedenfor vann. I tillegg er det utrolig godt å tilsette noen dryss kanel - burde prøves. Love teen fra Pukka er også veldig god - en veldig søt te som passer perfekt for tiden vi er inne i akkurat nå. 

Ellers er jeg utrolig glad i fruktte, og da spesielt eple- og kanelte og mango-te. Har dere noen te-favoritter å dele?

anbefaling av youtube-kanal

Youtube er virkelig en nettside jeg bruker mye - både til avslapping, men også til inspirasjonshenting. Fremover tenker jeg å dele mine favoritt youtube-kanaler og videoer.

Kanalen til Cornelia fant jeg forrige uke - og jeg ble utrolig imponert over videoene hennes. I tillegg er hun utrolig søt, noe som gjør mye med kanalen. Kanalen består av lyse videoer av god kvalitet og variert innehold! Sjekk ut videoene til Cornelia her! 

 

 

inspirerende instagramkontoer


@fridawiman


@kristinsundberg@matildawahlroos


 

Har dere noen inspirerende instagramkontoer å dele?

mine favorittserier og filmer


Gossip Girl

Min absolutt favorittserie. Hver gang jeg ser på serien drømmer jeg meg bort i New York og Manhatten - samt designervesker, klær og en utrolig luksus. 

The Carrie diaries

Denne serien er virkelig søt! Kjærlighet, drama og humor er bare noen av temaene som tas opp i serien - absolutt å anbefale.

The longest ride

Regner med at de fleste har hørt om denne filmen. Om dere i såfall ikke har sett den, er det bare å sette seg ned med en gang. Skal ærlig innrømme at det rant noen tårer da jeg så denne.  

Safe haven - Dear John - The last song

Alle de tre filmene ovenfor er filmer jeg har sett gjentatte ganger - og det er ikke uten grunn. Jeg har den siste tiden blitt ganske svak for sterke kjærlighetshistorien som i filmene ovenfor. Ellers må jeg bare beklage at dagens innlegg kommer såpass sent, men jeg har hatt så mye å gjøre siden jeg kom hjem fra skolen. Uansett er vel et sent innlegg bedre enn ingen innlegg. Vi snakkes i morgen alle sammen! Har dere noen serier eller filmer å anbefale til meg?

anbefaling av youtube-kanal

Youtube er virkelig en nettside jeg bruker mye - både til avslapping, men også til inspirasjonshenting. Fremover tenker jeg å dele mine favoritt youtbe-kanaler og videoer.

Zoella er en jente jeg regner med de fleste har hørt om - om dere ikke har hørt om henne anbefaler jeg absolutt å sjekke henne ut. En mer glad og energisk jente skal du lete lenge etter. Youtube-videoene hennes er veldig gjennomførte og absolutt noen av mine favoritter. I tillegg er hun veldig flink til å variere innhold i videoene, noe som gjør kanalen hennes veldig interessant. Under får dere et knippe av mine favoritter! Dere må gjerne sjekke gjerne ut kanalen hennes her!

Blogger jeg leser som ikke er på topplisten

Leneid.blogg.noJulieviktoriaa.blogg.no//Bildene er hentet fra de forskjellige bloggene.

Det var disse to bloggene jeg hadde å anbefale i dag. Begge bloggene er superfine, med lyse bilder og begge to oppdateres jevnlig.

Regner med at det vil komme en del til senere, når jeg har funnet enda flere blogger

HAR DERE NOEN BLOGGER Å ANBEFALE?

Anbefaling av blogg #3

Nå er det på tide å anbefale en ny blogg - og i dag skal jeg anbefale Adrienne`s blogg. Tror jeg startet å lese bloggen hennes i høstferien, og siden da har jeg sjekket den ut flere ganger daglig. Adrienne`s blogg finner dere HER

//Alle bildene er hentet fra Adrienne`s blogg

Favoritt youtube kanaler

Hei! Jeg brukte en del tid på å se youtubevideoer den perioden jeg ikke blogget. Har egentlig aldri vært så veldig interessert i youtube tidligere i og med at jeg ikke har visst så mye om det. Nå skal jeg dele mine favoritt youtube kanaler for dere - kanskje finner dere litt inspirasjon!

Kanalen finner dere her

Kanalen finner dere her

Kanalen finner dere her

Kanalen finner dere her

HAR DERE NOEN YOUTUBE KANALER Å ANBEFALE?

Anbefaling av blogg #2

I dag har jeg tenkt til å anbefale en ny blogg, nemlig Amanda sin. Amanda er utroig flink til å ta bilder og inspirerer mange! Om du trenger inspirasjon er Amanda`s blogg definitivt noe for deg. Besøk Amanda`s blogg her//Alle bildene er hentet fra bloggen til Amanda - bildene er linket

Anbefaling av blogg #1

Tenkte å begynne å anbefale noen blogger i og med at jeg får veldig mange spørsmål om hvilke blogger jeg leser å hvilke blogger jeg liker. Den første bloggen jeg skal anbefale er Maren sin blogg (link). Maren er en utrolig flink fotograf som inspirerer meg og sikkert veldig mange andre. Det ser ut som om hun legger mye arbeid i sin blogg og bildene henne deler på bloggen. Virkelig verdt en tur! Her har dere noen bilder fra Maren`s blogg!


//Alle bildene er hentet fra Maren`s blogg - bildene er linket

Egetdesignet deksel

Tenkte bare å komme med enda en anbefaling. For en liten stund siden var jeg med i en konkurranse der man kunne vinne et egendesignet deksel - og jeg var så heldig å vinne. Dekselet er fra frydaze.com. Der kan du designe dine egne deksel eller bruke andre populære "design". Nettsiden har deklser til mange forskjellige mobiler, så det er stor sjanse for at du finner et deksel som kan passe din mobil. Mitt deksel kostet 199 kroner og leveringstiden var relativt kjapp. //Dette er ikke et samarbeidsinnlegg

HAR DU ET EGETDESIGNET DEKSEL?

Anbefaling #1Style av Lauren Conrad

Favoritter youtube kanaler

LeaValencia

MichellePhan

LoveYourDestiny1

HAR DERE NOEN FAVORITTER?

Society6


//Her //Her //Her //Her //Her //Her

Dere mååå bare sjekke ut denne siden. De selger helt fantastisk fine deklser til iphone, ipad og macbook. Ovenfor ser dere kun ipad deksler. Meningen var egentlig å vise macbook, men jeg trodde ipad dekslene var macbook dekser, hehe... dette ble et sykt dårlig innlegg, men!

Favorittrens Kjøpte meg verdens beste ansiktsrens for ikke så lenge siden! Anbefales!

Anbefaling av blogger


Vilat.blogg.no - Søte Vilde blogger for det meste om hverdag og foto!


Abeck.blogg.no - Amalie er 14 år og blogger om hverdag, foto og outfits


Graan.blogg.no - 14 (?) år gamle Andrea blogger om foto, outfits, innkjøp, mote og hverdag!

 

Alle bildene er hentet fra de forskjellige bloggene!Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits