mine mål for mars

//weheartit

Da var det tid for å dele mine mål for mars med dere. Februar har flydd forbi i rekordfart og det er utrolig å tenke på at vi allerede er i mars. Håper tiden frem mot sommer og sol flyr forbi i samme fart - jeg er et sommermenneske. Jeg klarte dessverre ikke å gjennomføre alle målene for forrige månede, så disse skal det prøves på igjen. Ellers har jeg som vanlig et par nye å tilføye listen. 


//weheartit


MINE MÅL FOR MARS

1. Lese bøker. Dette punktet har jeg hatt som månedsmål de siste månedene, og i desember klarte jeg endelig å gjennomføre det. I alle år har jeg elsket å lese bøker, men de siste årene har det blitt mindre og mindre tid til akkurat dette. Målet for 2016 blir dermed å prioritere lesingen, og kanskje bytte ut noe serietitting med lesing. 

2. Ny treningsform. Det går flott med treningen om dagen, men jeg ønsker å prøve ut en ny treningsform. Det blir fort ensidig trening da en kun trener styrke og fotball, så planen er å finne nye treningsformer jeg kan prøve ut. Noen ideer?

3. Rydde i klesskapet. Klesskapet mitt trenger sårt en liten gjennomgang. Det er garantert masse klær som kan gis bort og kastes - jeg trenger virkelig mer plass. 

4. Jeg må komme meg til frisøren. Å gå til frisøren er nesten det verste jeg vet. Jeg er alltid livredd for å ende opp med en hårfrisyre jeg absolutt ikke trives i. Nå har det gått alt for mange måneder siden forrige klipp, og det merkes svært godt. Håret mitt er absolutt ikke sunt - det må det gjøres noe med i løpet av mars. 

5. Skrivebord. For et par uker siden postet jeg et innlegg med inspirasjonsbilder til hjemmekontor, slik at jeg fikk noen ideer til hva jeg kan gjøre med pulten på rommet mitt. Jeg har mange ideer i hodet, så det eneste jeg mangler er å dra på butikken og kjøpe det jeg trenger. 

6. Bruke mindre tid på sosiale medier. Jeg har en uvane å bruke ekstremt mye tid på sosiale medier, enten det gjelder instagram, snapchat eller facebook. Planen fremover er å bruke mindre tid på disse mediene - i hvert fall holde meg unna når jeg driver med skolearbeid og trener. 

7. Oppdatere spillelister. Det er utrolig hva litt ny musikk gjør med en. Jeg hører veldig mye på musikk, men jeg blir også fort lei av musikken jeg hører på. I mars skal jeg sette av tid til å finne ny og inspirerende musikk som passer til en hver anledning. Hvem elsker vel ikke å finne nye favorittsanger?

8. Holde meg unna usunn mat i ukedagene. De siste ukene har jeg vært veldig flink på dette området - og målet for mars er å fortsette på denne måten. Jeg merker utrolig godt på kroppen at den trives med et sunt og variert kosthold, uten usunne matvarer og godteri i ukedagene. Likevel skal det være lov å unne seg noen knekk sjokolade eller litt potetgull på fredager og lørdager - og selvfølgelig ved spesielle anledninger. 


  5 kommentarer på "mine mål for mars"

Postet av: lisarorvik
Kjempe fine mål og bilder :)
01.03.2016, 17:08
URL: http://lisarorvik.blogg.no
Postet av: cheerchrissy.blogg.no
Så fine mål :) Lykke til med gjennomføringen :D
01.03.2016, 20:25
URL: http://cheerchrissy.blogg.no
Postet av: Hannehm
likerr <3
01.03.2016, 22:10
URL: http://hannehm.blogg.no
Postet av: Henriette Celin
Et fint mål å begynne med en ny treningsform!

Selv begynte jeg med Yoga for noen måneder siden, og det funker veldig fint for meg. Har av og til en styrke økt rett før også (:

og jeg må selv bli flinkere til å koble av sosiale medier xP
02.03.2016, 01:08
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Cindy
Fine mål!
02.03.2016, 10:56
URL: http://cindyllb.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits