morning bliss

SUNNY MORNING

Det er på dager som dette jeg takker meg selv for å være et morgenmenneske. Jeg våknet i åtte-tiden av solen som skinte gjennom vinduet - så utrolig fint. Deretter ble jeg liggende i sengen i noen minutter for å sjekke sosiale medier, før jeg sto opp og lagde en ordentlig god frokost. I dag sto avocado-toast på planen, samt presskannekaffe - favoritt! Jeg tenker å poste et innlegg med noen frokostips om det høres interessant ut om ikke så lenge. Det å ha god tid om morgenen er så utrolig godt - hvem liker vel ikke å få mye ut av dagen. I tillegg er det veldig godt å ha god tid til å lage seg en ordentlig frokost og nyte den! 

Resten av dagen er full av planer, blant annet bursdagsfeiring, trening og håndballkamp - så her er det bare å henge i. Jeg ønsker dere alle en flott onsdag videre! 
  6 kommentarer på "morning bliss"

Postet av: kinesinterior
Åh, så deilig! Elsker disse presskannene fra bodum, men min hvite fra kremmerhuset får duge helt til jeg begynner drikke 'ren' kaffe selv :))

Å stå opp tidlig og spise en god frokost og ta seg tid til litt ekstra kos er så utrolig godt, og spesielt idag som været er slik! - Uheldigvis for meg syns jeg også 'å sove' er litt for godt, så idag blir det en sen frokost! Men jeg har heldigvis ikke like mye på planen som deg, så jeg har tid til alt likevel :)) Kos deg videre i ferien, og idag!
24.02.2016, 12:19
URL: http://kinesinterior.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Den var fin! Kjenner jeg kunne trengt litt kaffe i dag selv hehe :)
24.02.2016, 12:21
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: Hannehm
herlig :D
24.02.2016, 13:03
URL: http://hannehm.blogg.no
Postet av: Mai Sunsri
Skulle virkelig ønske jeg var en morgenperson sånn at jeg kan få ting gjort, men jeg sliter så sykt mye med det -.-

Frokosttips høres utrolig interessant ut! Sliter utrolig mye med å spise frokost, men dette er fordi jeg ikke har peiling på hva jeg skal spise, så blir bra med frokosttips :-)

Håper du får en fantastisk dag med alle dine planer!
24.02.2016, 13:30
URL: http://momolat.blogg.no
Postet av: Henriette Celin
Kaffe er gull verdt om morgenen! og en bedre frokost også. Ønsker deg en fin dag videre :-D
24.02.2016, 15:49
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Anneli F. Aaland
Så herlig! Drikke kaffe hver dag å, men med sukker og melkepulver hehe :) Utrolig fint sett!
25.02.2016, 10:05
URL: http://anfa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits