curls - grey


God onsdag alle fine! Jeg er allerede halvveis i skoleuken og det føles utrolig godt. Ukene flyr av gårde og om kort tid er det klart for vinterferie - det skal bli godt. Ellers gleder det hjertet mitt at vi går mot lysere tider. Jeg gleder meg til å knipse og dele lyse bilder med dere igjen. Det er utrolig hvor mye enklere bloggingen er i sommermånedene. I tillegg tenker jeg å begynne og dele noen oppskrifter med dere igjen. For øyeblikket er jeg inne i type kostholdsavtale som gjør at jeg ikke kan dytte i meg usunn mat i hverdagen. Derfor tenker jeg å dele noen oppskrifter på litt sunn og god snacks med dere fremover - om det høres interessant ut. 

Nå må jeg finne frem biologibøkene og fortsette med øvingen til en prøve i morgen. Ha en flott onsdag videre alle sammen - vi skrives!


  3 kommentarer på "curls - grey"

Postet av: Edel Kristina
Lykke til med øvingen! Jeg skal velge programfag for vg2 i morgen, og jeg vurderer biologi ettersom jeg vil studere medisin. Så, jeg lurte på: Syns du det er et kjekt fag, og lærer man mye om menneskekroppen eller er det mest økologi osv? :)
10.02.2016, 16:05
URL: http://ekbilder.blogg.no
Postet av: Ida Nesby
Edel Kristina: Tusen takk! Ja, jeg liker biologi godt. Det er en del pugging, men temaene er interessante. Jeg synes det er en god blanding mellom menneskekroppen og økologi :)
10.02.2016, 17:27
URL: http://idanesby.blogg.no/
Postet av: Edel Kristina
Åå tusen takk for svar! Tror jeg går for det :)
10.02.2016, 21:01
URL: http://ekbilder.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits