beauty favorites of the moment

I dag tenkte jeg å vise dere mine skjønnhets-favoritter for øyeblikket. Jeg tror alle produktene er nevnt tidligere, men her kommer de altså i et samlet innlegg. Jeg elsker å prøve ut nye produkter, så favorittene endrer seg stadig. Enkelte av disse produktene har jeg brukt i flere år, og noen er relativt nye. 


 

- CLARINS BE LONG MASCARA - 

Min absolutte favoritt-mascara som jeg har brukt i flere år. Vippene blir veldig lange og separerte, noe som er veldig viktig for meg når det kommer til mascara. I tillegg drysser den svært lite, noe som også er svært bra. Holdbarheten er også veldig bra, og jeg har ikke annet enn positive ting å si om denne mascaraen.

- ANASTASIA DIPBROW POMADE - 

Øyenbrynsproduktet jeg er blitt helt avhengig av! Skyggen holder absolutt hele dagen, og er like fin fra du legger den på, til du vasker ansiktet på kvelden. I tillegg holder den brynene på plass, noe som ikke er noe annet enn et stort pluss. 

- O.P.I NAIL LACQUER -

Disse neglelakkene er stort sett de eneste jeg bruker om dagen. Den lyse i fargen "bubble bath", har jeg brukt i snart to år - og den er en svært stor favoritt. Den svarte, i fargen "my gondola or yours", fikk jeg til jul, og dette er den eneste lakken som har vært å finne på neglene mine den siste tiden. Jeg elsker varigheten og kvaliteten på disse lakkene - anbefales virkelig.   3 kommentarer på "beauty favorites of the moment"

Postet av: Emilie Skaget
Så fine produkter!! Jeg bruker selv den dip browen :-D
08.02.2016, 17:29
URL: http://emilieskaget.blogg.no
Postet av: Ingrid
Fine favoritter :)
08.02.2016, 19:16
URL: http://imsen.blogg.no
Postet av: Hannehm
herlig :)
08.02.2016, 22:27
URL: http://hannehm.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits