mine mål for februar


//weheartit

Da var det igjen tid for å dele mine mål for måneden med dere. Det er utrolig hvor gøy det er å gjennomføre mål en har satt satt, spesielt om målene er noe litt utenom det vanlige. I tillegg synes jeg det er det mye lettere å gjennomføre noe man har skrevet ned - noe som er grunnen til at jeg hver måned deler mine mål. 


//weheartit

1. Lage mer mat. I en periode i høst lagde jeg veldig mye mat, og jeg prøvde ofte ut nye matretter. Jeg trives utrolig godt med å lage mat og jeg koser meg som regel alltid med matlagingen. Dermed er målet for februar å lage mer mat, samt prøve ut nye matretter. 

2. Lese. Dette målet er jeg ganske sikker på at har vært med i mange måneder, men jeg er igjen nødt til å slenge det med. Å sette av tjue minutter til lesing hver dag slik at jeg får fullført en bok i måneden er planen. 

3. Skrivebord. For et par uker siden postet jeg et innlegg med inspirasjonsbilder til hjemmekontor, slik at jeg fikk noen ideer til hva jeg kan gjøre med pulten på rommet mitt. Jeg har mange ideer i hodet, så det eneste jeg mangler er å dra på butikken og kjøpe det jeg trenger. 

4. Skolearbeid. Jeg er inne i en veldig god arbeidsperiode når det kommer til skolen, så målet er å opprettholde denne arbeidslysten. Det er kun noen måneder til karakterene skal settes, og eksamen kommer - så det er bare å jobbe godt fremover. 

5. Ny treningsform. Det går flott med treningen om dagen, men jeg ønsker å prøve ut en ny treningsform. Det blir fort ensidig trening da en kun trener styrke og fotball, så planen er å finne nye treningsformer jeg kan prøve ut. Noen ideer?

6. Drikke mer vann. Denne måneden skal jeg klare å få i meg det anbefalte inntaket av vann. Kroppen og huden har veldig godt av å få i seg nok vann, og i perioder hvor jeg drikker lite vann merker jeg det godt på kroppen.

7. Se en dokumentar. Jeg har utrolig mange dokumentarer på listen over filmer jeg ønsker å se. I løpet av februar skal jeg ha sett minst en av disse dokumentarene - jeg gleder meg!

8. Oppdatere weheartit oftere. Weheartit er en av mine absolutt favoritt-sider når det kommer til innhenting av inspirasjon. Dessverre har profilen stått stille de siste ukene, men i februar skal den oppdateres jevnlig igjen. 


  6 kommentarer på "mine mål for februar"

Postet av: Nikola
Veldig inspirerende innlegg! Kanskje jeg kommer til å lag en som ligner :D
03.02.2016, 12:38
URL: http://naitsirkgoalokin
Postet av: Carina Chanel
mange fine mål og ønsker her <3 ha en super februar måned.
03.02.2016, 12:47
URL: http://carinachanel.blogg.no
Postet av: Tiril Størset
så fint og inspirerende innlegg!
03.02.2016, 12:52
URL: http://tirilstorset.blogg.no
Postet av: Anneli F. Aaland
Så fine mål :) skal også bli flinkerer til å drikke mer vann og lage mer mat.
03.02.2016, 13:00
URL: http://anfa.blogg.no
Postet av: Henriette Celin
Flotte mål!

jeg har som alltid 3 yoga økter i uken mål, noe jeg føler at jeg får til bra foreløpig i hvertfall (:

ellers har jeg som mål å sende inn flere jobbsøknader^^
03.02.2016, 14:36
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: blindhorizon
så fine mål!
03.02.2016, 20:06
URL: http://blindhorizon.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits