back on track

Hei alle sammen og god søndag formiddag! Den siste uken har jeg vært nødt til å ta meg en pause med tanke på mye skolearbeid. Det er utrolig mye skolearbeid om dagen, og det er kjedelig å ikke ha tid til andre ting - men for en god følelse det er å levere en oppgave du hard jobbet godt med. Uken som kommer blir heldigvis mye roligere når det kommer til skolearbeid - det skal bli godt. Ellers har jeg brukt mye tid på å overføre bilder fra iphoto til en ekstern harddisk jeg kjøpte i starten av uken. Den siste tiden har mac`en vært så treg at det har vært umulig å gjøre noe på den - kanskje ikke så rart da jeg har hatt opp mott tjuefem-tusen bilder på den. Nå er heldigvis det problemet ute av verden, og mac`en fungerer noenlunde normalt igjen. 

Resten av dagen skal brukes til litt skolearbeid og serietitting, samt trening i kveld. Nå skal jeg kose meg med en god kopp te, så snakkes vi senere!


  4 kommentarer på "back on track"

Postet av: Karina Larsen
Ha en super fin søndag =)
17.01.2016, 13:54
URL: http://fashi0ndoll.blogg.no
Postet av: cheerchrissy.blogg.no
Ønsker deg en fin søndag <3
17.01.2016, 15:49
URL: http://cheerchrissy.blogg.no
Postet av: Cindy
så fine bilder! ha en fin dag!
17.01.2016, 18:28
URL: http://cindyllb.blogg.no
Postet av: Mabr
Enig. Man føler seg ti kilo lettere når man leverer en oppgave man virkelig har jobbet med! Du får ha en fin kveld videre :)
17.01.2016, 21:38
URL: http://mabr.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits