noen endringer, samt litt arbeid//weheartit

Hei alle sammen! Jeg titter en rask tur innom før jeg setter i gang med skolearbeidet som må gjøres til i morgen. Selv om det er første uke på skolen etter ferien, er det mye som skal gjøres. Heldigvis er jeg motivert til å gjøre det bra på skolen og jeg må innrømme at jeg faktisk koser meg litt når jeg jobber - høres veldig rart ut, men slik er det. Ovenfor har jeg satt sammen en liten collage av noen inspirerende bilder fra weheartit. Jeg har begynt å gjøre noen små endringer på rommet mitt og jeg finner utrolig mye inspirasjon på denne siden. I tillegg er det alltid godt å drømme seg bort i flotte bilder med nydelig natur, perfekte hus og fine antrekk. Jeg ønsker dere en super torsdag videre, så snakkes vi senere!


  6 kommentarer på "noen endringer, samt litt arbeid"

Postet av: Hannehm
bildene var perf <3
07.01.2016, 16:59
URL: http://hannehm.blogg.no
Postet av: Karina Larsen
Nydelig collage :) Lykke til med skolearbeidet. Godt du er motivert, da blir alt så mye enklere :)
07.01.2016, 18:13
URL: http://fashi0ndoll.blogg.no
Postet av: Bergensergenser
Så bra at du er motivert når det kommer til jobb og sånt :-D en bra start på året det! og digger inspirasjons bildene. Ser på mye sånt jeg og for tiden, og vil endre og gjøre om på rommet mitt jeg og ;-)
07.01.2016, 18:19
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Hennie
Så fine inspo-bilder! Ønsker deg en fin kveld videre :)
07.01.2016, 18:57
URL: http://hennielivet.blogg.no
Postet av: Norwegian Cupcake
Åå, så herlig inspirasjon!! :-D Fint å søke litt rundt på nett når man skal gjøre noen endringer hjemme. NYT kvelden, flotte deg!
07.01.2016, 19:28
URL: http://norwegiancupcake.blogg.no
Postet av: Cindy
lykke til med arbeidet!

fin collage<3
07.01.2016, 20:12
URL: http://cindyllb.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits