wants for january


Svart genser HER - Grå genser HER - Klokke HER - Duftlys HER - Parfyme HER - Contour Kit HER - Pute HER - Votter HER - Sko HER


Da var det tid for et nytt ønske-innlegg. Selv om det akkurat har vært jul, og jeg har fått utrolig mye fint velger jeg å kjøre på med dette faste innlegget. Gensere er noe jeg har funnet ut at jeg mangler, og derfor har dette vært øverst på listen av ting jeg skal kjøpe meg. Med tanke på vinteren vi har i vente er det gode ullgensere som prioriteres for min del. En ny klokke er også noe jeg ønsker meg om dagen, men dette ønsket blir bare et ønske enn så lenge. Jeg elsker fargekombinasjonen til klokken ovenfor fra Marc by Marc Jacobs - og jeg håper den blir min en vakker dag. 

Duftlys er min besettelse om dagen, og jeg fikk utrolig mange til jul! Dette fra Yankee Candle har jeg faktisk, men det er dessverre snart brent opp. En parfyme og et contour kit står også på ønskelisten. 

Den siste tiden har jeg fått øynene opp for Missoni - de har så mye fint. Jeg var faktisk og tittet på noen av putene i dag, men med en prislapp på to-tusen kroner, er ikke dette kjøpet noe som kommer til å skje med det første. Vottene fra Ugg er også et ønske som må vente, selv om de er veldig fine. 

Oleato skoene fra Sixtyseven er kanskje det som står øverst på listen. Jeg har virkelig behov for et nytt par skoletter, og disse er perfekte. 


  5 kommentarer på "wants for january"

Postet av: Bergensergenser
Skulle gjerne hatt det duftlyset og den klokken jeg og ;3
03.01.2016, 11:26
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Anneli F. Aaland
Så mange fine wants! Har faktisk forhåndsskrevet et lignende innlegg som kommer senere :) Jeg vil også anbefale NYX sitt contour palett, det er superfint og pigmentert, har også fler fargevalg enn anastasia sitt! Pluss at det er rimeligere :)
03.01.2016, 11:31
URL: http://anfa.blogg.no
Postet av: lisarorvik
Så mye fint :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
03.01.2016, 12:37
URL: http://lisarorvik.blogg.no
Postet av: Iselin Renée
Så mye fint :)
03.01.2016, 14:56
URL: http://www.iselinrenee.blogg.no
Postet av: Ida Nesby
Anneli F. Aaland: Åh, tusen takk for godt tips! Skal helt klart sjekke ut NYX :)
03.01.2016, 16:14
URL: http://idanesby.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits