mine mål for 2016

 

//weheartit

 Til vanlig pleier jeg å ta for meg mine mål for måneden, men i dag tenkte jeg å dele hvilke mål jeg har for året 2016. Nyttårsforsetter og mål har alltid vært viktig for meg, og jeg synes det er enklere å gjennomføre noe om jeg skriver de ned. I tillegg elsker jeg å starte med blanke ark når vi inntar et nytt år, akkurat slik jeg elsker å starte en ny måned eller en ny uke. 


//weheartit

Mine mål for 2016

1. Trening. Målet alle har hver eneste januar. Likevel velger jeg å ta det med da trening er veldig viktig for meg. Jeg elsker følelsen etter en hard treningsøkt, og ikke minst resultatene en ser over tid. I tillegg gir treningen meg energi, og kroppen har svært godt av det. Jeg ønsker også å teste ut nye treningsvarianter, ikke bare løping og styrketrening. 

2. Lese bøker. Dette punktet har jeg hatt som månedsmål de siste månedene, og i desember klarte jeg endelig å gjennomføre det. I alle år har jeg elsket å lese bøker, men de siste årene har det blitt mindre og mindre tid til akkurat dette. Målet for 2016 blir dermed å prioritere lesingen, og kanskje bytte ut noe serietitting med lesing. 

3. Kosthold. Så fort julestrømpen er tømt og julekakene er spist opp skal kostholdet prioriteres igjen. Jeg skal ikke holde meg unna alt usunt, men den usunne spisingen skal begrenses til helger og spesielle anledninger. 

4. Skolearbeid. Når det kommer til skolearbeid, skal dette prioriteres i 2016 - og ekstra mye frem til slutten av juni. Planen er å ikke utsette ting, men heller gjøre meg ferdig slik at jeg unngår å stresse gjennom innleveringer etter innleveringer. 

5. Reise. Det er begrenset hvor mye en 17-åring kan reise, men likevel velger jeg å ta med dette punktet. Jeg trenger ikke å reise lenger enn inn til hovedstaden, eller til familien i Nord-Norge. I tillegg håper jeg på noen turer til utlandet - jeg elsker å oppleve nye kulturer og se nye steder. 

6. Kjøpe meg noe. Jeg er flink til å ikke bruke penger, og dermed kjøper jeg meg svært lite. I år ønsker jeg å kjøpe noe jeg virkelig ønsker meg. Følelsen etter å ha kjøpt noe du har spart til og ønsket deg lenge er veldig fin, og noe jeg ønsker å gjøre. 

7. Være mer positiv. Det er utrolig hvor mye litt positivitet gjør med dagen. Istedenfor å stå opp og tenke at dette blir en drittdag, ønsker jeg å bli mer positiv. Det handler om å se det positive i alt, uansett om det gjelder noe dårlig eller noe fint. 

8. Drikke mer vann. Akkurat dette punktet har jeg gjennomført rimelig bra i ferien. Nok vann i løpet av dagen er utrolig viktig for kroppen, og det minsker hodepinen - noe jeg sliter en del med. Vann bidrar også til mindre slapphet, noe som er svært viktig, særlig i skolesammenheng. 

9. Stress. De siste månedene av 2015 stresset jeg som en gal, særlig når det gjaldt skolearbeid. All stresset bidro kun til dårlig og lite søvn, samt en del slurvete arbeid - det jeg egentlig prøvde å unngå. Dermed ønsker jeg å stresse mindre i 2016, både når det gjelder skole og andre ting. 


  6 kommentarer på "mine mål for 2016"

Postet av: Anneli F. Aaland
Wow, mange gode mål. Lykke til :-D
01.01.2016, 18:06
URL: http://anfa.blogg.no
Postet av: Sandra
Gode mål :) Ønsker deg et fantastisk år!! :)
01.01.2016, 19:26
URL: http://bysanni.blogg.no
Postet av: Hennie
Så fine mål, har noen av de samme målene selv :) Godt nyttår, ha en fin kveld videre <3
01.01.2016, 19:36
URL: http://hennielivet.blogg.no
Postet av: Hannehm
åå, likte dette innlegget <3
01.01.2016, 20:50
URL: http://hannehm.blogg.no
Postet av: Snippen
Flotte mål! Jeg skal og prøve å lese mer :D Ønsker deg et fint 2016!
02.01.2016, 15:31
URL: http://www.snippen.blogg.no
Postet av: Lotta Salbuvik
Mange gode mål!
02.01.2016, 23:46
URL: http://lottasalbuvik.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits