mine mål for desember

//weheartit

Det er allerede desember, og kun en måned til vi gjør oss klare for et nytt år. Tiden går utrolig fort, og jeg forstår ikke at jeg snart er halvveis i skoleåret. Julen har i alle år betydd veldig mye for meg - jeg elsker at hele familien samles og feirer sammen. Julestjernen ble hengt opp første søndag i advent, men resten av julepynten må vente noen uker til - uansett hvor lyst jeg har til å pynte. Jeg gleder meg masse til baking, julemusikk, ferie, snø og familietid. I løpet av desember går vi igjen mot lysere tider, noe jeg gleder meg veldig til. Som jeg har gjort de siste to månedene skriver jeg ned mine mål for måneden. Her har dere mine mål for desember.


//weheartit

Mine mål for desember

1. Julemusikk. Julespillelisten min må jeg gjøre helt ferdig så fort som mulig. Jeg elsker julemusikk, og da spesielt gamle sanger jeg lyttet til på barneskolen. For øyeblikket består dessverre spillelisten av mange kjedelige julesanger som jeg ikke forbinder med julen - disse må det ryddes opp i. 

2. Bake. I fjor bakte jeg rundt ni slag julekaker, og dette skal jeg prøve meg på i år også. Helst ønsker jeg å prøve ut noen oppskrifter jeg ikke prøvde ut i fjor. Om dere har en god julebakst jeg burde prøve ut er det bare å si ifra. 

3. Handle inn resten av julegavene. Jeg ble faktisk ferdig med de fleste julegavene i november, men jeg mangler likevel noen. Jeg ønsker å handle inn disse så fort som mulig, så dette blir et mål for de to kommende ukene. 

4. Trene bra. Det er ingen tvil om at jeg skal kose meg med julekaker og godteri i desember, men treningen skal likevel prioriteres. Dermed er målet fire treningsøkter hver uke. 

5. Slappe av. Så fort mattetentamen er ferdig neste uke skal jeg slappe av - som jeg gleder meg. For meg handler julen mye om å kose seg og slappe av, og da skal selvfølgelig dette prioriteres. 

6. Lese ferdig en bok. Dette punktet har jeg hatt som mål de to siste månedene, men jeg har ikke klart å gjennomføre det. Denne måneden er jeg fast bestemt på å klare å lese ferdig en bok - jeg skal klare det. 

7. Opprydding på Macbooken. Macbooken min er utrolig treg, og jeg tror dette kommer av at den er overfylt. Planen for desember blir dermed å rydde opp og flytte en del filer og bilder over til en ekstern harddisk. 

8. Legge meg tidligere. Vi vet alle hvor viktig det er med søvn, spesielt i ukedagene når man skal på skolen. I tillegg er søvn veldig bra for både kroppen og huden. Planen er å komme meg i seng før halv elleve i ukene før ferie. 

9. Drikke mindre kaffe. Målet for desember er å kutte ned på kaffeinntaket, og øke inntaket av vann og te. Ikke bare misfarger kaffe tennene, men i store mengder er ikke kaffe bra for kroppen. I enkelte perioder drikker jeg veldig mye kaffe, noe jeg ikke ønsker. 

10. Julevasken. Kanskje det kjedeligste som må gjøres denne måneden, men slik er det bare. Julevasken skal gjennomføres, og helst før ferien. 


  6 kommentarer på "mine mål for desember"

Postet av: Studentfruene
Mange gode mål! Fikk meg også til å sette opp en liste over mål for desember :D ha en fin dag!
02.12.2015, 17:23
URL: http://studentfruene.blogg.no
Postet av: lisarorvik
Så fine mål, jeg setter meg også mål :)
02.12.2015, 17:35
URL: http://Lisarorvik.blogg.no
Postet av: Edel Kristina
Så mye koselig! Jeg skal også bake minst syv sorter i år, vet ikke helt om jeg klarer ni- men kanskje? :)
02.12.2015, 18:04
URL: http://ekbilder.blogg.no
Postet av: kine emelie
Så fine mål :-) Håper du får en fin kveld videre, fine du!
02.12.2015, 18:58
URL: http://nouw.com/Vestvikkine
Postet av: Norwegian Cupcake
Såå flotte mål! Håper du klarer å nå dem :-)

Ha en nydelig kveld :-D
02.12.2015, 20:24
URL: http://norwegiancupcake.blogg.no
Postet av: Melissa
Og jeg som helt hadde glemt at jeg har et stort hus å vaske fra kjeller til tak, helt til jeg leste "julevask", haha D:
02.12.2015, 22:29
URL: http://lissielou.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits