mine mål for november


//weheartit

Tenk at vi allerede har kommet til november. Den nest siste måneden i året og måneden før jul. For min del har november alltid vært en måned hvor jeg har ventet på desember. Som regel er det i november at jeg begynner å høre på julemusikk, og får et lite snev av julestemning. Forhåpentligvis får jeg julestemning slik jeg pleier, og da kommer november til å bli en veldig fin måned. Likevel er november måneden for de store heldagsprøvene på skolen, med tanke på at halvårskarakterer skal settes - det eneste som gjelder da er å jobbe jevnt, hardt og godt. Under får dere mine mål for november, som jeg gjerne ønsker å fullføre. 


//weheartit

Mine mål for november

1. Handle julegaver. I november er planen å få handlet inn det meste av julegaver, slik at jeg ikke trenger å stresse med dette rett før julaften slik jeg pleier. Om jeg i tillegg klarer å sette meg ned og finne fine julegaver skal jeg være svært fornøyd. 

2. Rydde klesskapet. Å rydde klesskapet er noe jeg skulle ha gjort for veldig lenge siden. Jeg eier alt for mye jeg ikke trenger, og som jeg aldri kommer til å bruke igjen. I tillegg tror jeg det kunne vært greit å få en oversikt over hva jeg har i klesskapet, slik at jeg unngår å kjøpe noe jeg allerede har. Å finne klær om morgningen vil forhåpentligvis også bli lettere om klesskapet er organisert og ryddig. 

3. Ikke utsette ting. Dette er kanskje et av de viktigste punktene denne måneden. Jeg er dessverre veldig flink til å utsette ting - men dette blir det forhåpentligvis slutt på i november. Planen er å gjøre lekser med en gang jeg kommer hjem fra skolen, slik at jeg får kvelden fri. I tillegg skal jeg ikke utsette andre ting jeg må gjøre. 

4. Legge gulv. Dette punktet er jeg avhengig av litt hjelp for å klare. Gulvet på rommet mitt er absolutt noe jeg hater. Derfor har jeg funnet ut at jeg ønsker meg nytt gulv, og at jeg ønsker å legge det så fort som mulig. Jeg håper virkelig at jeg får gjort dette i november. 

5. Kosthold. I oktober var jeg utrolig dårlig til å spise sunt. Jeg merket det godt på energi, kropp og hud at jeg dyttet i meg alt for mye usunt. Dermed er planen for november å være flink på kostholdsfronten - jeg får utrolig mye igjen for å spise sunt. 

6. Bok. Jeg klarte dessverre ikke å fullføre dette punktet i oktober - men jeg prøver igjen. Denne måneden skal jeg fullføre minst en bok. 

7. Skolearbeid. Dette punktet går litt under å ikke utsette ting, men jeg valgte å ta det med som et eget punkt likevel. Som nevnt er november måneden for store prøver og derfor er jeg nødt til å jobbe godt med skolearbeidet. 

8. Trening. I november er planen å trene masse. Jeg har enda ikke vært på joggetur i høstmørket, men dette skal jeg garantert gjøre flere ganger i november. I tillegg skal jeg være flink til å trene styrke på treningssenter og trene godt på fotballen. 

9. Oppdatere spillelister. Jeg elsker å legge til ny musikk på spillelistene mine, så dette er garantert noe jeg skal gjøre. Julemusikk-listen må lages så fort som mulig - så jeg satser på å gjøre det i løpet av uken. 

10. Drikke vann. Å drikke nok vann i løpet av dagen er utrolig viktig. Jeg er dessverre utrolig dårlig til dette, så målet for november er å drikke mye vann. Vann gjør ikke noe annet enn godt for kroppen, så dette er noe jeg absolutt bør og må klare. 


  8 kommentarer på "mine mål for november"

Postet av: missmommy.blogg.no
Flotte mål :) lykke til ! Ha en strålende dag ;)
02.11.2015, 11:56
URL: http://Missmommy.blogg.no
Postet av: helenenordvik
Så fine mål <3
02.11.2015, 12:07
URL: http://helenenordvik.blogg.no
Postet av: Bergensergenser
Veldig fine og nyttige mål! jeg og skal handle inn julegaver, og trene ^^
02.11.2015, 12:07
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: christineskun
Så fine mål du har :)
02.11.2015, 12:10
URL: http://christineskun.blogg.no
Postet av: Heidi Rimereit
Bra mål! Og mye fine inspirasjonsbilder :-)

Ha en fin dag!
02.11.2015, 13:03
URL: http://rimereit.blogg.no
Postet av: Annabell kvarme Sagevik
Så fine mål! :) De klarer du nok! Ha fortsatt en fin kveld :)
02.11.2015, 18:21
URL: http://annabellkvarme.blogg.no
Postet av: Eline Fløiten Nordli
Liker sånne lister, det er inspirerende. :-)

Har selv samme mål, angående skolearbeidet blant annet.
02.11.2015, 18:50
URL: http://elinenordli.blogg.no
Postet av: Emilie Toen
såå mange fine mål! skulle nok gjort mange av de samme selv:)
02.11.2015, 21:40
URL: http://www.emilietoen.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits