sunny saturdayHei og god lørdag formiddag! Endelig helg og høstferie. Solen skinner og jeg kan ikke tro at dette blir noe annet en en flott lørdag. Jeg våknet relativt tidlig i dag, men bestemte meg for å bli i sengen et par timer for å slappe av og jobbe litt. Jeg var ikke ferdig ordnet før nærmere tolv, men det var utrolig godt. Selvom jeg elsker å stå opp og starte dagen tidlig, er det veldig godt de gangene jeg tar meg litt ekstra tid. 

Nå er jeg uansett godt i gang med dagens gjøremål. Jeg må forhåndsskrive et par innlegg slik at jeg kan oppdatere i løpet av høstferien. Planene for resten er å få krysset av de siste punktene på listen min, som blant annet er rydding og vasking av rom, samt trening. Målet for oktober var å trene mye - så da er det bare å gjøre det. Nå må jeg nesten komme i gang om jeg skal rekke resten! Vi snakkes alle sammen!


  5 kommentarer på "sunny saturday"

Postet av: lisarorvik
Du er utrolig vakker, ha en god dag :)
03.10.2015, 15:17
URL: http://Lisarorvik.blogg.no
Postet av: Lise brevik
Du er kjempeflott og bildene var kjempefine :) Genseren så veldig god ut også. Godt å komme tidlig i gang med sine gjøremål :) Håper du får en fin Lørdag!
03.10.2015, 16:22
URL: http://vikfoto.blogg.no
Postet av: Mbal
Elsker genseren!
03.10.2015, 17:20
URL: http://mbal.blogg.no
Postet av: Edel Kristina
Elsker, elsker toppen din!
03.10.2015, 18:02
URL: http://ekbilder.blogg.no
Postet av: Hannehm
ha en fin kveld :)
03.10.2015, 21:06
URL: http://hannehm.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits