mine mål for oktober


//weheartit

Den siste tiden har jeg sett flere innlegg som har omhandlet mål for måneden som kommer. Denne måneden tenkte jeg å prøve meg på det samme. For min del er det enklere å gjennomføre en ting om jeg har skrevet det - så hvorfor ikke prøve det. Vi er i oktober måned - tiden flyr. Om to måneder er vi i desember og klare for å feire julen. Jeg har blandede følelser for høsten - den er både koselig og steinhard. Jeg elsker å kunne pakke meg inn i store skjerf og drikke varm drikke, men høsten er også tiden for masse skolearbeid. Jeg er helt klart en sommer-person, men de siste årene har jeg blitt mer og mer glad i tiden vi er inne i nå - høsten. Under får dere mine mål for oktober måned - håper jeg får gjennomført de fleste!


//weheartit

Mine mål for oktober

1. Være flink til å trene. Fotballsesongen er slutt, men det betyr ikke at jeg skal trene mindre. Trening gir meg utrolig mye energi, og det er ingen tvil om at jeg skal trene masse i oktober måned - både styrke og løping. 

2. Spise sunt. Den siste tiden har jeg vært veldig flink på dette punktet, og planen er å fortsette med dette. Å spise sunt og variert gir meg mye mer energi, og jeg merker godt på kroppen at den får i seg sunne matvarer. Likevel må jeg passe på å ikke bli for opptatt av dette - det er fullstendig lov å spise kake i hverdagen.

3. Prøve ut nye matretter. Jeg elsker å lage mat, men den siste tiden har jeg ikke hatt spesielt god tid til å prøve ut nye matretter. I oktober skal jeg i hvertfall prøve ut nye ting. 

4. Kjøpe meg noe fint. Jeg er veldig sparsom når det gjelder penger, og jeg bruker ekstremt lite penger på meg selv. Denne måneden har jeg utrolig lyst til å kjøpe noe fint til meg selv jeg har ønsket meg i lang tid. 

5. Blogge bra. De siste ukene er jeg fornøyd med bloggingen min. Jeg har blogget regelmessig, men likevel føler jeg at noe mangler. Jeg ønsker at oktober skal bli en måned hvor bloggingen blir enda bedre, bedre kvalitet på innleggene og mer variert. 

6. Skolearbeid. Jeg skal jobbe godt med skolen og gjøre det bra på fremtidige prøver. Skolen har veldig mye å si for meg, og jeg liker følelsen av å få tilbake gode karakterer. Dermed skal jeg jobbe ekstra godt med skolearbeidet fremover. 

7. Lese en bok. Jeg har alltid elsket å lese bøker, men de siste månedene har jeg ikke rukket noen ting. Det å sette seg ned med en god bok, samt noe godt å drikke er undervurdert. I okotber skal jeg minst ha lest ut en bok. 

8. Ikke stresse. Tidlig i september stresset jeg som en gal med tanke på skolearbeid. Jeg har klart å roe meg litt ned, men enda har jeg en lang vei å gå. I oktober skal jeg fokusere på å stresse mindre og ta meg bedre tid til ting. Det er ikke verdens undergang om man ikke får gjort alt man skulle ønsket. 


  7 kommentarer på "mine mål for oktober"

Postet av: missmommy.blogg.no
Gode mål! Viktig å ha mål å strekke seg etter :)lykke til! Ha en god helg:)
02.10.2015, 16:57
URL: http://missmommy.blogg.no
Postet av: Norwegian Cupcake
For noen fine punkter du har skrevet ned! Likte bildene kjempe godt også. Skikkelig good feeling <3

Ha en fin kveld!
02.10.2015, 17:44
URL: http://norwegiancupcake.blogg.no
Postet av: REBECCA HOLDER
Så deilig å ha noen mål man skal klare å nå! Er jo super smart å ha det skrevet ned, da får man litt ekstra motivasjon! Lykke til, og kos deg masse denne fredagskvelden )
02.10.2015, 18:38
URL: http://rholder.blogg.no
Postet av: Ingrid
Så fine mål. Lykke til og god helg :)
02.10.2015, 20:46
URL: http://imsen.blogg.no
Postet av: kristinerosok
Lykke til med å nå målene :)
03.10.2015, 00:24
URL: http://kristinerosok.blogg.no
Postet av: Bergensergenser
Fine mål. Må selv bli flinkere til å trene, og stresse litt mindre ;-)
03.10.2015, 09:10
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Frida Sulistiono
Elsker slike innlegg, du inspirerer meg<3
03.10.2015, 10:46
URL: http://friidaaa.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits