morning hoursDet å sette vekkerklokken litt tidligere enn nødvendig er absolutt noe jeg setter pris på i en ellers stressende hverdag. Det å våkne flere timer før resten av familien, og få litt stille alenetid er absolutt noe jeg anbefaler alle å prøve ut. Å sitte i sengen med kaffekoppen, samtidig som du leser en god bok eller ser på favorittserien din er virkelig en god følelse. I tillegg er jeg svært produktiv på morgningen, og jeg får gjort utrolig mye - det er virkelig ingen ulemper ved å stå opp tidlig for min del. Hvor godt er det ikke å vite at du ikke har sløst bort hele dagen ved å sove til langt ute på formiddagen?

Nå er det likevel snart tid for å komme seg opp. I dag venter kamp i Kolbotn, og jeg har oppmøte for avreise om ikke så alt for lenge. Jeg ønsker dere alle en super søndag - så snakkes vi senere! 


  6 kommentarer på "morning hours"

Postet av: Maren
Jeg elsker disse timene på morningen i helgene jeg også, helt uten stress:). Veldig fine bilder du har tatt. . Lykke til på kampen i dag:) Kos deg og ha en knall søndag:):)
27.09.2015, 09:29
URL: http://marenbl.blogg.no
Postet av: Norwegian Cupcake
Elsker morgenstunder som du beskriver her!

Håper helgen din har vært super! :-)
27.09.2015, 10:57
URL: http://norwegiancupcake.blogg.no
Postet av: Frida Sulistiono
Hørtes så utrolig koselig ut. Bildene var så fine!
27.09.2015, 12:33
URL: http://friidaaa.blogg.no
Postet av: Veronica S
Er noe med å ha ro og tid om morgnen altså. Setter liksom en standard på resten av dagen
27.09.2015, 16:15
URL: http://missmusicalqueen.blogg.no
Postet av: Melissa
Jeg tenker likedan. Prøver alltid å komme meg opp hvertfall før kl 9, helst mye tidligere :) De få gangene jeg klarer å sove til langt utpå dagen føler jeg meg bare helt rævva..
27.09.2015, 18:15
URL: http://lissielou.com
Postet av: Emilie Skaget
Håper du har hatt en fin dag! Likte bildene veldig godt :-)
27.09.2015, 21:31
URL: http://emilieskaget.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits