å forvente for mye av seg selv
Hei alle sammen - lenge siden sist! De to siste ukene har mildt sagt vært jævlige. Jeg har hatt utrolig mye skolearbeid å gjøre, og jeg har brukt all fritiden min på skole og trening. Jeg har aldri vært så stresset som det jeg er nå for tiden - og det plager meg. Tiden strekker ikke til alt jeg ønsker å gjøre, og det å blogge har derfor blitt nedprioritert - beklageligvis. Nå setter jeg virkelig pris på helg, hvor jeg faktisk skal slappe av. Litt skolearbeid må nok gjøres for å slippe at neste uke blir like jævlig - men jeg skal virkelig nyte denne helgen. 

Forskjellen er stor mellom VG1 og VG2 og det har jeg virkelig erfart. Det eneste som gjelder er å prøve å jobbe så jevnt og godt som overhodet mulig - og ikke utsette noe. Etter neste uke har jeg mest sannsynlig litt fri fra skolearbeid igjen og jeg gleder meg til å komme hjem fra skolen uten å bekymre meg for alle innleveringene som skal leveres, og alle prøvene det skal pugges til. 

Jeg må mest sannsynlig slutte å stille så høye krav til meg selv for å unngå å havne i kjelleren. En dårlig karakter kan i mine øyne være verdens undergang, men det er det virkelig ikke. Det er her jeg sliter - jeg må senke forventningene til meg selv.

 


  0 kommentarer på "å forvente for mye av seg selv"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits