vi sees om et år


//weheartit

Herregud, tenk at dey er siste dagen i sommerferien. I morgen er det tilbake på skolebenken for 10 måneder med har jobbing. Jeg vet at året kommer til å by på mange faglige utfordringer, men jeg føler meg veldig motivert til å gjøre det bra. Sommeren har flydd forbi i rekordfart og jeg kan ikke forstå at det er to måneder siden jeg var på skolen forrige gang. Det ble dessverre ingen oppdatering i går, men dagen min bestod kun av soling og trening. Treningen var helt klart vellykket i og med at jeg våknet opp rimelig støl i dag. I dag startet jeg dagen med fotballtrening etterfulgt av litt soling. 

Resten av dagen skal jeg bare ta det helt rolig. Planen er å se en fotballkamp, samt rydde rommet og gjøre meg helt klar til skolestart i morgen. Vi snakkes alle sammen!


//weheartit

Følte bare for å slenge igjen noen skikkelig sommerbilder nå som sommeren er over. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg ekstremt mye til neste sommer - og jeg håper på å få gjort enda mer gøy da, om ikke mer!


  1 kommentarer på "vi sees om et år"

Postet av: Rebecca Hasselgard
Håper du får en super start på det nye skoleåret! :)
16.08.2015, 20:02
URL: http://www.rebeccahasselgard.blogg,no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits