en stor favoritt


I dette innlegget tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere om en produkt som har vært en livredder for meg og huden min det siste året. Dette produktet bruker jeg hver eneste kveld for å få bort siste rest av sminken som ikke har gått bort etter at jeg har vasket ansiktet. Det er utrolig hvor mye som sitter igjen på huden - selv etter at du har vasket den.

Min favoritt det siste året har vært Garnier Micellar Cleansing Water - en søt rosa flaske som gjør underverker for min hudrutine. Produktet kan man få tak i hos de fleste dagligvarer og i de forskjellige kjedebutikkene som H&M, Cubus og Lindex.
  3 kommentarer på "en stor favoritt"

Postet av: renate dahlen
Jeg har hørt så mye bra om den, men vet ikke om jeg burde kjøpe den. Hjelper den mot kviser? :-)
19.06.2015, 12:20
URL: http://redah.blogg.no
Postet av: Ida Nesby
renate dahlen: Ja - jeg vil si at den har hatt en stor innvirkning på huden min. Jeg har slitt mye med uren hud, og jeg merker stor forskjell etter at jeg begynte med den :)
19.06.2015, 18:53
URL: http://idanesby.blogg.no/
Postet av: Elisabeth
Jeg har hørt mye bra om den, så kanskje jeg også blir nødt til å teste :)
22.06.2015, 16:58
URL: http://elisabethuksnoy.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Mitt navn er Ida. Jeg er en seksten år gammel jente fra Elverum. På bloggen min vil du få lese om min hverdag og foto. Kameraet jeg bruker er canon EOS 30D + 50 mm f/1.4

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: ida.s.nesby@gmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits